Prisijungė: 2007 11 22 Pranešimai: 266 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-04-13, 15:27 Del susitikimo
Noriu visoms merginoms pasiūlyti susitikti Bus daug laisvadieniu, todėl galvoju ,kad galėtume susibėgti i ju pabaiga 3 ar 4 gegužes.
Jei kas nori atvažiuoti is kitu miestu, galiu 3-4 apnakvindinti Dideliu patogumu nesiūlau, bet lova ir ryte kava garantuota Pasidalinsime patirtimi, pabendrausime, Ar atsiras norinčiu susibėgti?
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 340 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-04-15, 14:03
Vėl vos nepražioplinau naujienas. Matau susitikimą organizuojate. Aš irgi norėčiau, tik dar nežinau kaip čia bus su tais laisvadieniais ar kur nors neišdumsim O taip tai aš už gal kas ir išeitų
Prisijungė: 2007 11 22 Pranešimai: 266 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-04-16, 00:26
maksimum, Migla, elenuke, wite, Visos,jei per šias atostogas nepavyks susitikti, lauksiu bet kokiu metu. Tik parašykite, kad ruošetes i Vilniu ir kad savo jovala sutvarkyčiau Dėl Skypo susitareme kuria diena galime susisiekti ir kokie musu adresai. Mano Skypas.... "mamukas 3333" ,busiu Skype tik tada ,kai pasakysite, nes vyrai loginasi kitu vardu PASIŪLYMAS DĖL SUSIBĖGIMO ,DAR VIS GALIOJA.... NORĖČIAU SUSITIKTI, NET IR JEI BUS TIK VIENA NORINTI AR GALINTI
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 340 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-04-17, 12:32
Gerai būtų susimatyti
Barbe aū, gal tau kokia sesija nusimato galėtum ir tu atvykti ir Emilė gal susigundytų . Nebūtinai prie tų švenčių derintis čia jau mes vietinės kažkaip prie atvažiuojančių prisitaikytumėm.
Aš tai pas Mamutuką nors dabar jau lėkčiau (toje studijoje yra kas man šilko tapybai reikalinga, atsargas reikia papildyti )
Susitikti tikrai būtų smagu, žmonės turintys vienodų interesų tikrai rastų bendrą kalbą , bet kaip įveikti tuos kilometrus? juolab kai taip patogu prie kompiuterio sėdėti , toks tinginys apėmęs
_________________ Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.
Aū aū matau, stebiu nieko konkretaus pasakyti dar negaliu, pas mane... kaip ten... mano dienos kaip žydėjimas vyšnios... gundytis tai gundausi, tik va kaip su laiku bus
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo