Pagrindinis puslapis
DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės
RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  AlbumasAlbumas  Chat  DownloadDownload

Rodyti ankstesnę temą «» Rodyti sekančią temą
Vonios burbulai
Autorius Pranešimas
barbe9darbe

Prisijungė: 2007 03 12
Parašytas: 2008-02-06, 11:18   Vonios burbulai

Turbūt daugelis matėte prekybos centruose pardavinėjamus nuostabiai kvepiančius rutulius vonioms - atsipalaidavimui, pasimaloninimui, jėgų atgavimui, pasilepinimui... Na o kadangi dauguma esame barbės devyndarbės, aišku, reikia pabandyti pasigaminti šiuos kvapnuolius pačioms, ar ne? :)
Taigi, čia dėkime viską, kas su tuo susiję - receptus, technologijas, patyrimą ir, žinoma, nuotraukas.

Google
Sponsor
Parašytas: 2008-02-06, 11:18   Advertisement

Lachesė
Pradedanti Craftlady

Prisijungė: 2007 01 06
Parašytas: 2008-02-06, 12:20   

Sudedamosios dalys:
· 2 dalys sodos
· viena dalis citrinos rūgšties
· purkštuko su čiaupo vandeniu
· maždaug: 5 – 20 lašų skystų maistinių dažų,arba stecialių dažų,kurių aš tik užsienį mačiau
· maždaug: 1 ar 2 arbatinių šaukštelių aliejaus skirto masažui,tai yra tokio,kuris brangesnis ir tinka sąlyčiui su oda,
· šlakelis alyvuogių aliejaus
.formos

Supilkit aliejus ir sausus ingredientus į didelį indą. Jei naudosite dažus, supilkite juos šiame etape. Gauta masė šiek tiek šnypš ir putos, tačiau tai normalu.
Pradėkite su dviem ar trim vandens papurškimais į indą ir spaudykite masę delnais. Tai darant spalva prasigers ir tolygiai pasiskirstys. Tuomet suformuokite norimas figūras padėkite jas ant padėklo ir palikite nakčiai išdžiūti. Nevyniokite jų kol dar nėra visiškai išdžiuvę, nes jei juose liks drėgmės, jūsų vandens bomba tiesiog “ištirps”. Aš turėjau vaikišką smėlio formelę garvežiukas ir specialią bomboms apvalią formelę,tačiau vietoj specialios formos galima naudoti nuo pokemonų formas,jos kaip kinderiai ar kažkas panašaus,čia iš kito forumo radau....

Dar yra ir kitų receptų,bet mano šitas išbandytas ir pasiteisino,tai kitų ir nemėginau,esmė tokia,kad kituose dar rašoma dėti krakmolo :unknown: bet kam js reikalingas,tai taip niekas ir nežino ....

Sėkmės visoms :)

Lachesė
Pradedanti Craftlady

Prisijungė: 2007 01 06
Parašytas: 2008-02-06, 12:31   

Danielyte:)
Pradedanti Craftlady

Prisijungė: 2007 11 04
Parašytas: 2008-02-06, 15:15   

Lachese, kaip idomu :Bravo:

elenuke
piktas adminas :)

Prisijungė: 2006 09 02

Parašytas: 2008-02-06, 19:24   

oooo :) Lechese, ačiū būtinai reikės pamėginti, man tik klausymas kyla, ar soda kūna nedirgina??? Nes aš pvz. valau kartais kriaukle su soda na ir rankelės paskui ojoj, bet gal čia priklauso nuo sodos???

NAUJAS SWAPAS - "Tie nykštukai-elfai, kurie mus stebi"

almante.k
Lady svečias

Prisijungė: 2007 11 22
Parašytas: 2008-02-11, 19:25   

Elenuke, manau kad soda ir citrinos rugstis yra dedami tam kad sureaguotu tarpusavyje ir pradetu putoti. juk is chemijos pamoku dar atsimenu neutralizacijos reakcija - rugstis + baze -> druska ir vanduo tikrai nemanau kad turetu dirginti odos ;)

barbe9darbe

Parašytas: 2008-02-12, 08:11   

Jau kaupiuosi burbulams - tiesiogine to žodžio prasme - kaupiu visokius reikalingus dalykėlius, kuriuos šeima šiaip išmeta... :) jaučiu, prisikaupsiu ant savo galvos ;) =@
Kas palaikys man kompaniją? Darykim kartu :)
Va, jau dedu indelį nuo ledų ir nuo kažkokio kinderio...

Kažin, tas kinderis atlaikys? Gal jame skylutes padaryti?

Princess
Tikra Craftlady
Love horses xD

Prisijungė: 2008 02 01
Parašytas: 2008-03-03, 16:30   

Kaip smagu,kad siu vonios burbuliuku galima pasidaryti pacioms!Reiks surast laisvo laiko ir... :twisted:

Sauleta
Nerašanti lady

Prisijungė: 2008 03 18
Parašytas: 2008-04-10, 17:47   

Pasiskaiciau cia apie tuos burbuliukus ir dariau :) labai faijnai istikruju gavosi :Yahoo!: dariau vanilinio kvapo su cinamono lazdelem smulkiai sulauzytom :)
tik iskilo pora problemeliu... is kur gauti maistiniu dazu normaliu, kad paskui nenudazytu vonios ar odos :D nenoreciau patapti kokiu zebriuku dryziumi :) o kita probleme del formeliu, niekur neradau apvalios, pasiseke apejus rimi maximas ir iki rasti didesniu kiausiniu nei kinderiu, et man noretusi burbuliuko :( o vaiku skyriuje ir neradau jokiu tinkamu formeliu :( jei kas galit pakonsultuokit su mano bedelem :)

Sauleta
Nerašanti lady

Prisijungė: 2008 03 18
Parašytas: 2008-04-10, 17:54   

jau truputi nubludau ne su mano bedelem pasikonsultuokit o mane pakosultuokit :D

barbe9darbe

Parašytas: 2008-04-10, 18:55   

Sauleta, laikyk kojas šiltai ir galvą tvirtai :D pabandysiu padėt ;) girdėjau, kad merginos pjausto guminius kamuoliukus perpus dėl šitų burbulų :) po to juos apvynioja, net izoliacija suklijuoja, kad nesubyrėtų, kol apdžius. Pati nebandžiau, tai tik tiek pagalbos ;)

Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Atsakyti į pranešimą
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Negali prisgti failus
Gali traukti failus iš šito forumo

Pereiti į: