Prisijungė: 2006 09 03 Pranešimai: 2038 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-03-17, 16:26
sauletoji, kaip fainiai, tikiuosi, kad gausis viskas kuo puikiausiai.
O del lygumo, tai gal kokiu pjukliuku ar kirvuku iseitu lygiau (tai cia, aisku, ne vaikams, o teveliui ar mamytei darbelis :-D )
Prisijungė: 2006 12 22 Pranešimai: 97 Miestas: kaunas
Parašytas: 2007-04-27, 15:19
idejos:
papuosalas is piestuku
sita gana paprasta padaryt (jei kas tikrai norit pasidaryt, parasykit, aprasysiu kas ir kaip, nors ir taip suprantama kad piestukai ir epoksidiniai klijai bus reikalingi)
dar vienas papuosaliukas (isivaizduojat?! jo kaina kaip ir pries tai buvusio 46$ (ne litai))
irgi 46 doleriukai! ar kas nors mes issuki tokiom kainom ir pabandys padaryti (as tai tikrai nedarysiu nes man lb gaila piestuku, perku nezmoniskai brangius nes man piesti daug reikia)
sitas kainuoja 125$ man jis grazus, bet nematau reikalo del tokio piestuku gadint. del tu graziu pakabuku dar galima, bet del tokio tikrai neverta
sitas 45$ kainuoja
kaip jau minejau, jei kas nores pasidaryt pakabukus rasykit- instrukcijas parasysiu
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo