O parduotuvese nezinai kur galima rasti?Man norisi kokiu nors ivairesniu,graziu...Beje,su kokiais dar dazais galima muiliuku spalva pakeist?Ir dar klausimelis,kiek tokia APTA pakuote kainuoja?
Prisijungė: 2006 10 10 Pranešimai: 8 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-04-29, 22:06
Sveikutes,
as irgi susigundziau muilu liejimu. Irmulia turiu tau klausimeli:
APTA, palmolive, vanduo, aguonos, eteriniai aliejai, kava, kakavos milteliai Ar sitame gabaliniame muilo variante is kur tie spavoti gabaliuka isusidaro muile?Ar cia supjaustytas tiesiog palmolive muilas ar palmolive turejai omeny ka kita?
Prisijungė: 2007 09 26 Pranešimai: 29 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-05-03, 08:33
merginos,ir as prisiviriau muiliuku...tik tokia problemele tiurbut kazka ne taip padariau,is isvaizdos jie gavosi normalus,kvepia super,bet kai muilini visai beveik neputoja...:(dejau ir cukraus ir t.t...nzn kas cia ne taip.?.
Šiandien užėjau į Eurokos, tai radau tenai eterinių aliejų po 4,95Lt vienas buteliukas (berods 10ml). Pauosčiau, tai kvapai malonūs visi, nusipirkau kėnių antiseptikas, bakterijas visokias atbaidys
sie muiliukai tokie grazus,naudoti juos butu labai malonu
man labai labai patiko muiliukas su sagutemis pabandysiu toki pasidaryti.
stai mano pirmasis muiliukas,teiskit...
[img][/img]
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo