laurechka, ech as irgi eisiu karpyti, bet galvoju, jei juosteles kirpti per ploti, tai nelabai tiketina, kad gausis 50 cm ilgio "triubike", manau reiks kirpti per ilgi
rita, aš juosteles kerpu per ilgį. Mano laikraščio aukštis 36.5cm, tai mano vytelės gaunas man kažkaip apie 33-35cm... Reiks pamatuot senas vyteles.. Kaži kokio jos ilgio... pamatavau Tokio pačio
Laurechka, ilgis yra toks koks yra dvigubas laikrastis...
laikrastis is dwieju puslapiu, per tuos 2 puslapius ir per sulenkima kerpu...
Elenuke, buvo padarius kursiuka su nuotraukom kaip sukti vamzdelius, bet nuotrauku jau nera, va ka ji rase...
Taigi:
1. Kerpu tokiom juostelem "ant akies" bet per siauros ir per placios jau kitaip susisuks Turi buti visos mazdaug vienodos
2. Truputi rankoj patrinu kampeli kad uzsisuktu, ir pradedu sukt ant virbalo
3. Kai jau uzsukiau skersai, per visa juosteles ilgi (7 nuotrauka), tai tada paimu i ranka desini gala laikau uz virbalo ir suku, kartu padedu sau kaire ranka.
4. Ir taip iki galo, labiau lyginant vertikaliai.
5. Uzklijuoju galiuka
6.Tiek va tokia triubele
Pacioje pradzioje sitos temos yra keletas nuotrauku kaip suka vamzdelius, gal tai Tau kiek bus aiskiau.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo