o aš kveša, žėjau žėjau tuos paveiksliukus bet nesupratau kaip dėžutej dugna padaryt gal gali kas paaiskint išsamiau o laikraščių tai begales turiu ir noriu gražų daikčiuka pasigamint
NEzinia apie kuri tu dugna kalbi.
1. viska galima ispinti pradedant dugnu.
2. Dugna ispjauni is kartono ar kitos medziagos.
3. pasirenki inda jau su dugnu ir apipini.
JEi dar neaisku,sukonkretink-padesime.
Man atrodo, kad tokiai paprastai "naktinei lepputei". mazai Vatu turincia, tai nieko blogo neatsitiks, gi Ikea tiknkluose irgi parduoda sviestuvus is popieriaus...
ugu...turiu namie dvi lempas naktines IKEA...ir liuks,niekas nedega....
Prisijungė: 2006 09 05 Pranešimai: 37 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-08-27, 09:29
Juodukė rašo:
Nejau iš pradžių pradėjus pinti pirmuoju vamzdeliu,juo ir pinti visą laiką?....
dažniausiai taip (nebent pinsi kokiu kitu, įdomesniu būdu), vamzdelis pasibaigia, prijungi kitą (jie įsineria vienas į kitą, nes susukti vamzdeliai turi viena plonesnį, o kitą storesnį galą), aš patepu klijais truputuką, ir pini toliau .
Sėkmės darbuojatis !
Nejau iš pradžių pradėjus pinti pirmuoju vamzdeliu,juo ir pinti visą laiką?....
dažniausiai taip (nebent pinsi kokiu kitu, įdomesniu būdu), vamzdelis pasibaigia, prijungi kitą (jie įsineria vienas į kitą, nes susukti vamzdeliai turi viena plonesnį, o kitą storesnį galą), aš patepu klijais truputuką, ir pini toliau .
Sėkmės darbuojatis !
Labai dėkui,jau buvau taip pradėjus,bet vėliau suabejojau,ar iš tiesų šitokiu būdu reikia pinti...
_________________ O tu miegok,saldžių sapnų.
Tada neliks nei miego,nei pasakų karčių...
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo