Daryk daryk, tau puikiai gaunasi - tokį gražų veidrodį padarei, tai staliukas bus vienas juokas
Na jums ten šiltuose kraštuose tik ant stiklo ir plytelių gyventi, klimatas pats tas. O mums tuoj šiluma ir baigsis...
Mus pirmoj ar antroj klasėj mokykloj mokė tokias iš siūlų kaip mozaikas daryti. Reikia paimti kuokštelį siūlų ir nuo galiukų smulkiai sukarpyti (gaunasi kaip kokie trupiniukai-pūkiukai) tada ant popieriaus ar kartono nusipiešti paveiksliuką kokį ir jo vieną dalelę patepti klijais, ant jų užbarstyti tų siūlų, jie prilips ir gausis viena spalva, taip kitą dalelę-kita spalva, gaunasi gražus ir švelnus paveiksliukas.
MIGLA,
Labai įdomu kaip vyksta planuotieji darbai balkone.
Man labai patiko ta mintis, tai ir aš planuoju mozaikinti balkona. Jau Senukuose nusipirkau plytelių dūžio (10 ct/1kg), dabar reikia pasidomėti, kaip paruošti sieną ir kokius klijus naudoti, kad žiemą neatšokinėtų. Pasidalink patirtimi.
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 1975 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-06-19, 18:22
barbe puiki ideja del balkono . reiks man ir kazka panasaus pagalvot
sveika Anil na as dar to balkono nepradejau daryti, na jau greitai man atostogos tada ir bandysiu pradeti. o siaip as domejausi tuo mozaiku darymu ir man toks statybininkas pasakojo kaip dare mozaika didele uzsieni. na sake kad suskalde kruva plyteliu, po to astresnes i kibira sumeta ir pamakaluoja kad biski krastai apsigludintu (bet tai nebutina) na o pacia mozaika daro ant tinklelio klijuoja kaip supratau klijais plyteliu. o veliau padaro jau ta gera misini kaip klijuojant plyteles ir priklijuoja su tinklu prie sienos. kai kita diena prilimpa, isdziusta tada su plyteliu glaistu tarpus uzglaisto. na man atrodo kad reikia klijus ir glaista naudoti skirta lauko plytelem kad neatsokinetu. na kolkas as dar galvoju ar piesini dayrti ar abstrakcija.
anil linkiu tau sekmes darant mozaika balkone
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo