Prisijungė: 2008 10 04 Pranešimai: 21 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-10-24, 06:11
gal kas turi ideju kaip papuost kolidoriu?
_________________ Ar kada nors turėjai daugiau už meilę? Už šilumą? Už draugystę, už kito šypseną..?
Ar pagalvojai, ką darytum, jei tai prarastum?Vertink, tai ką turi, nes sunku pasakyti koks brangus žmogus kai jo nera...
Mano senuosiuose namuose koridoriaus sienos buvo tokios tamsios, tai aš prisikarpiau daug įvairaus dydžio žvaigždelių iš balto ir sidabrinio popieriaus, ir apklijavau tokiais žvaigždžių takais. Įspūdingai atrodo.
O dabar šviesus labai, ir tokiom lentelėm iškaltas, nebežinau kaip reiks papuošt.
_________________ Just be yourself para toda la vida.
Parašytas: 2008-10-25, 06:22
na pas mane irgi sviesus grynai dar yra toks ant mano lentuciu lyg auksiniai pabraizyta bet labai sviesios na nezinau ka sumastyt ?
_________________ Ar kada nors turėjai daugiau už meilę? Už šilumą? Už draugystę, už kito šypseną..?
Ar pagalvojai, ką darytum, jei tai prarastum?Vertink, tai ką turi, nes sunku pasakyti koks brangus žmogus kai jo nera...
Parašytas: 2008-10-25, 13:18
na jei popieriniu tai gal kuri gali pasiulyt kur trafaretu gaut? o veidrodis yra ... bet skaeliu neturiu jokiu egliu salia gyvenamu vietu ner nebent nusipirkti koki dirbtini vainikiuka
Parašytas: 2008-10-26, 07:43
pas mane koliudoriuje irgi kaba elnio ragas gal kokiu idomiu iasliuku prikabinet? arba gal ak idomaus dar pasiulytumet?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo