Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 258 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2007-04-27, 18:51
sutinku nėra kažkas įdomaus tos pėdutės, bet alpinariume, kurį pati susimūrinau iš akmenų su vaikų pagalba, tai labai tinka. Kai pats ką pasidarai, tai kažkaip pačiam mielas tas darbas būna
Gera idėja su tom pėdom :!: :thumleft: Kaip suprantu, čia išpieštos pėdos? O jei užlipus su tikra koja, ištepta dažais, gal dar geriau atrodytų? Tik reikėtų dažus parinkti nusiplaunančius, kad ant odos neliktų :-D , o akmenukus kokiu laku padengti, kad lietus nenuplautų.
Esu mačius tokias pėdas per sieną "žingsniuojančias", vaikų kambary, šauniai atrodo. Na ir prie batų parduotuvės ant šaligatvio - įeina basos, išeina batuotos.
Parašytas: 2007-04-28, 19:28
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tos pėdukės mano mažojo anūkėlio, tik jo į dažus nelaipinau, o su pieštuku apvedžiojau, tada su kažkuo nuspalvinau, o po to gal 2 kartus ar kiek padengiau laku (Bet vis tiek ačiū už patarimą). Gal suprasit humorą, kiek čia jo yra...
Kaip faina, anūkėlio įamžinimas :-D Kažkur nusižiūrėjus buvau padariusi molio plokštelėje savo dukrų delnukų anspaudus, tokius įspaustus. Po to kažkuri sudaužė netyčia nepataisomai, taip buvo gaila juk vaikai auga, tokio jau nepadarysi.... O čia mažiuko vaiko pėdutė - kaip angeliuko perbėgta - liuks idėja :!:
Reikės saviškę dažyt, kol neišaugo :-D
oi, koks gražumėlis. Zinoma, buna akmenuku kuriem dekoracijos nebereikia, nes jie ir taip gražūs, bet būtinai būtinai reikės prisirinkti aknemuku prie jūros ir pabandyti
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2128 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-06-01, 09:24
man ir reiks pabandyti ant akmenu piesti. turiu visa kruva akmenu is pajurio kiekvienais metais vis parsivezam. tai as jau turiu 5 penkialitrius butelius pripildytus (as juos ten laikau, patogiausia, nes maisai labai plysta)
o siaip mes 5 klaseje irgi piesem ant akmenu, bet su remakoliu (senukuose yra tokie dkaip dazu pigmentas) nezinau man kazkaip ju spalva nesikeite.. bet zinoma nulakuoti jie daug graziau atrodo.
nicole tavo darbeliai super
Parašytas: 2007-06-01, 20:41
Ačiū, Migla, už "superinį" pagyrimą... Sutinku su iieva, kad įdomių akmenėlių bet kur galima rasti, tik reikia numanyti, kas iš jų gali išeiti, žinoma, reikia gražiai nuplauti ar net nušveisti. O po to belieka imti dažus, teptuką ar dar kažką... Juk žmogaus fantazijai nėra ribų...
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2128 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-06-02, 11:11
Sutinku su tavimi žmogaus fantazijai tikrai nėra ribų, reik tik pagauti tą "momentą" - įkvėpimą. Ir piešti piešti piešti!!! O tu naudoji paprastą guasą ar akrilinius dažus? Norėčiau dar paklausti kokie dažai geresni ant akmenų piesti?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo