omega1 , tą žalią juostelę mačiau didelėje gėlių-floristikos parduotuvėje prie Tom Philips'o, pavadinimo tai nepasakysiu, neprisimenu. Ten ir daugiau naudingų dalykų yra, vielučių visokių, didelis pasirinkimas sausų floristinių dalykėlių, karoliukų, obuoliukų, oazės ir pan.
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2128 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-02-09, 14:00
Citrina, truputi pakomentuosiu na ji ne iš pėdkelniū,ar ji iš organzos? Tas auksinis kontūras ant medžiagėlės atrdodo gražiai, paįvairina. Bet jos forma atrodo gruboka... gal reiktų kiek kitaip ją susukti, kad ji tokia laisvesnė būtų, iš mažiau medžiagos ir kad kotas tada būtų polnesnis na mano patarimas toks, bet smagu , kad darai , kuri gėlytes
Nezinau kodel... o va cia mano pagerinta rozyte palyginimas su senaja ka zinau kazkaip man vis nesiseka... bet uztat sitos kotas plonas http://www.flickr.com/pho...N07/2254884104/
sauletoji Craftlady fanatė ;) gyvenimas yra nuostabus;)
Prisijungė: 2007 03 04 Pranešimai: 830
Parašytas: 2008-02-10, 19:26
Citrina c(:, maciau kaip kitos daro,tai jos lapelius atskirus issikerpa ir su zvake apdegina krastus,po to viska kartu susiuna raba suklijuoja,tada ir ploniau pats kotas geles atrodys,gali,kad ploniau butu kotas, truputi apkirpt ir tada kaip pastebejau siulu viska apsukt pritvirtinus prie koto. ir pabandyk stipriau suverzt ta viduriuka,geriau butu,kad atskirai ji darytum,tada aplinkuj kaip darai sitoj rozej,taip ir daryk,gal graziau bus,bet cia tik mano nuomuone,siaip is daug bandymu gauasi rezultatas tai nenusivilk,siaip rozes grazios
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo