TAi skeletavimui netiks visi lietuviski lapai. Geriausiai skeletavimo bandymus islaiko :
azuolas, baltasis topolis, trakuminis klevas, lauro medis, dabar turetu tikti berzo svyruoklio lapeliais"pinigeliai". Is kambariniu augalu fikusas. Dabar daugiau nepamenu ;-)
Prisijungė: 2006 09 06 Pranešimai: 51 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2006-11-16, 20:54
Perėjau vaistines, bet niekur nėra glicerino . O kai paprašau vaistininkės, tai taip į mane pasižiūri lyg aš ruoščiausi iš to glicerino kokią bombą daryt..... :-/
Dabar porą lapų užpyliau tokia buitine priemone, kur nešvarumus nugriaužia.... :-D ......
Perėjau vaistines, bet niekur nėra glicerino . O kai paprašau vaistininkės, tai taip į mane pasižiūri lyg aš ruoščiausi iš to glicerino kokią bombą daryt..... :-/
Dabar porą lapų užpyliau tokia buitine priemone, kur nešvarumus nugriaužia.... :-D ......
Uzeik i veterinarijos vaistine-glicerolio.
Nieko nebus, kad uzpylei ta chemine medziaga.
daryk taip(smirdes, kenksmingai garuos):
1 senas puodas.
2 valymo priemone "kurmis"
3. Vanduo+"kurmis"= stikline vandens puse stiklines kurmio.
4. sudedi lapus ir uzkaiti puoda.
5. verdi ant letos ugnies 20-40min.
6. nuplauni po siltu vandeniu tuo paciu pirstais istrini likusia nuo virimo lapo mase, padedi dziovinti.
Nenusimink, pirma karta man nelabai pasiseke, bet igudziai ateina su laiku ;-)
IMG_1659.JPG Cia per mazai "kurmio" ir per trumpai virta
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo