Arteja kokia nors svente ir nezinote kaip papuosti namus? Balionai puiki iseitis, o jei jie islankstyti ivariausiomis figuromis dar sauniau. Siame puslapelyje parodyta ka ir kaip galima islankstyti is balionu http://photo.163.com/phot...nn/58831161/#p1
_________________ Šlovė -ne tai,kad niekada nepasiduodi, bet tai, kad kiekvieną kartą puolęs vėl pakyli
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2050 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-10-27, 17:27
Gile, puiki tema aš per savo gimtadienį buvau nusiprikus 100 tų ilgų balionų figurų darymui ir buvo labai puikus užsiėmimas kartu su draugėmis ir linksma tik tiek kad labai jau pirštai pradėjo paskausti... nes ten su tokia pompele prisipūsdavom ir geriausiai kai mazgus be siūlo darai, nes kai su siūlų greičiau siubliukšta, na orą greičiau praleidžia
Prisijungė: 2007 06 24 Pranešimai: 2 Miestas: vilnius
Parašytas: 2008-04-12, 17:21
Labutis.radusi sita tema labai uzsimaniau padaryti ka nors is balionu, int. radau gana nemazai informacijos kaip tuos balionus lankstyti ir beveik kasdien eidama pasiimti vaiko is darzelio nunesu koki dalykeli. labai laiminga vaikas buna jokiu zaislu daugiau nereikia.
Man per gimtadieni buvo atnese didele puokste geliu islankstytu, kad vosm i masina tilpo, o per kita gimtadieni drauge islankste pudeliuka jis buvo labai grazus
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo