Prisijungė: 2007 03 11 Pranešimai: 141 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-05-03, 17:21 NElietuvos lelininkai ir ju darbai
Pradejau sita tema todel, kad mano visi pazystami lelininkai (draugai) yra nelietuviai po truputi pabandysiu su ju darbais supazindinti. Pirmoji bus mano geriausia drauge H is Olandijos, jai 18 taciau ji labai talentinga ir idomi. Butent ji ikunyta kaip mano paskutine lele.
tai "Mister Doll" Misteris Lele, jos pirmoji lele
Influenza (Gripas)
Severina
Cherubjin
Be leliu dar si mergina daug tapo tiek originaliu tiek skaitmeniniu budu. Jos galerija rasite cia
http://1--1.deviantart.com/
[ : 2007-05-03, 17:29 ]
Amerikiete Debie, kiek zinau jai apie 50. Jos leles pasizymi savotisku svelnumu
Belil kai kurias nuotraukas perdėjau nat kito serverio, nes labai jau lgai krovėsi
Influenza!!!! Ir pati lėlė ir jos vardas mane pakerėjo! O tos amerikietės Debie lėlės prie šitų tikrai kaip iš kito pasaulio - man senelis labai jau prei širdies
O aš va belandžiodama radau Nives Cicin Sain lėles, visos jos iš papier-mache, betvienok į šitą temą labiau tinka
ir čia va tokios keistos bet labai simpatiškos, o bet to labai įvairios, taip lyg ne vieno autoriaus būtu
Julien Martinez
va šitos moteriškės man labaiusiai patiko
Belil tos tavo drauges H. leles tokios skausmingos, kad net siurpas nukrecia, kaip giliai zmogus turi jausti, kad tai perduotum lelei
BE je ir tavo leles isjaustos
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 315 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-01-16, 09:05
Aš čia irgi šį tą radau netyčia belandžiodama, gal kam ir matyta įmesiu.....man tai laaabai patiko. Spauskite klouniukus apačioje, nes kol man dašilo vis už virvelės tampaliojau o ten kaip kaladėlių pribarstyta
Prisijungė: 2008 02 26 Pranešimai: 58 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-03-02, 20:25
nu man leles tai vaikyste labiausiai primena, o paziurejus i tas pirmas leles tai galima pagalvot, kad autoriaus vaikyste sunki buvo man tai labai grazios leles Marinos Bychkovos. va cia galit uzeit paziuret www.enchanteddoll.com nu man tai nerealu
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo