O štai lelininkės Jūratės puslapis http://public.fotki.com/rulle/leles/page3.html
Ji turėtų būti pažistama iš supermamų forumo. Labiau interjerinės lėlės, ryškios, nuotaikingos, nuolat keičiasi ir tobulėja.
o štai mano mėgstamiausias Raudonšvarkis
[ : 2007-05-03, 14:42 ]
O štai Gustės Karkalaitės darbai , mieli padarėliai
Prisijungė: 2007 03 11 Pranešimai: 141 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-05-03, 17:09
Gustes Leles maciau Artscene, jau tada man jos patiko, tokios isskirtines, turincios ta mielai-niuria dvasia, o tai daznai zmonems nepavyksta. Milijonai klonuotu nuobodziu monstriniu leliu internete (visokie nuvalkioti kraujini bintai) Cia issipletojau apie taip vadinamas Creepy Dolls (baisios leles) RETAI kam pavyksta tai padaryt skoningai.
Vakar vakare netycia man pakliuvo senas zurnalas moteris ir ten yra aprasoma viena lelinke ir jos darbu nuotraukos, bet ar galima ideti si straipsni, ar forumas nebus nubaustas?
_________________ Šlovė -ne tai,kad niekada nepasiduodi, bet tai, kad kiekvieną kartą puolęs vėl pakyli
Gile, gali nuskanuoti ir atsiusiti man , arba patalpinti ant pvz. imagshack.us - ir duosim nuoroda - tada pas mus tik nuoroda
sita mus poklabi panaikinsiu
Masiania - kažkada vaikysteje mano mylimiausia knyga buvo "Be namų" Hektoro Malo, tai va ten pagrindinis herojus mano vaizduotej lygiai taip kaip Tavo berniukas atrodo
Labai miela lėlė Nu o kad padaryta profesjonaliai tai turbūt neturiu sakyti
Retai čia užklystu, bet tavo lėlės, Masania, mane sužavėjo šaunuolė
Man lėlė yra pirmiausiai vaiko žaislas arba gražus vaikystės prisiminimas jaučiu nostalgiją tokiems dalykėliams
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo