ruošiuosi ir aš prisėsti prie lėlyčių, tai yra- gyvenimas privertė. man siūlė moduliną. minėjo, kad yra ore stingstantis modulinas. gal kas patartu man, kas tiktu geriau.
Prisijungė: 2007 03 11 Pranešimai: 141 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-08-28, 09:39
Aciu paneles
Kokia as tokios ir mano leles. Daznai susilaukiu komentaru kad man atseit su psichika netvarkoj jei tokias leles kuriu, kad jos kraupokos atseit. Man jos mielos visos, tartum mano vaikai. Juk mane kartais irgi palaiko kraupia ar kokia ten, bet sirdziai mieli zmogeliukai, kurie is ties mane pazysta zino, kad tai tik pirmas ispudis.
Idedu naujausia:
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2055 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-08-28, 09:53
OOooo koks pukuotas taip ir nors tokį apsikabinti O kaip jį pavadinai? man tai toks baltutėlis gal koks sniego žmogus? Belil, man tavo lėlės labai patinka ir visai jos nekraupios (bent jau man) man kaip tik atrodo kad kiekviena daili ir su savo istorija ir charakteriu
Belil, savotiska lelyte, ir tavo ir ne tavo Svelni, sviesaus veido, bet keista O i apkalbas nekreipk demesio , nebent butu konstruktyvi kritika, liecianti technologini procesa
Tiek daug Lietuvoje lelininku yra, gal reikes kokia paroda suorganizuoti... Gal ir virtualia
_________________ kai rankos auksinės - nesvarbu iš kur jos auga
Belil nuostabi lėlė!!! Neužpyk bet ji man mieliausia Kad ir kaip anos nepatiktų šita taip lyg TAvo akis turi
Belil o iš ko ji? KAs per modelinas ? Fimo? Labai tikroviškos rankelės ir pėdos, šaunuolė!!!
Prisijungė: 2007 03 11 Pranešimai: 141 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-08-28, 11:29
si is Prosculpt, su stiklinem akelem, geltonom tokiom, juodais viduriukais. ir dirbtinis kailis.
Jo vardas Sniegius, sniegzmogis arba internacionalinej galerijoj pavadintas Snowy.
Belil, nuostabus Snowy, mielas, labai idomiai sugalvota, sitiek turi fantazijos, kiekviena lele savitu charakteriu...
Taip ir matau Snowy lekianti per apsnikta miskeli kulversciais, toks saunus padauza... nuuoossttaabuuuuuuuu!!!!!
vau, lėlytės tikrai fantastiškos, trūksta žodžių, šaunuolės.
pati tik labai neseniai susidomėjau tokiomis lėlėmis ir norėčiau pasiteirauti, gal kas gali patarti, kur įsigyti knygų ar kitokių leidinių apie jas, jų darymo techniką ir pan. jūsų forume radau tikrai labai daug internetinių nuorodų, tačiau man daug paprasčiau būtų, jei turėčiau bent kokią knygą (kalba nesvarbu, na gal rusų nelabai)
atsiprašau iš kart, jei žinutę parašiau ne ten, kur reikėjo, tiesiog pamačiau, kad čia bendrauja ir tos, kurios tas lėles daro, tad manu, kad galės suteikt tokios informacijos
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo