Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2128 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-09-15, 14:40
ladie, tai kad tas modelinas trupantis, nepatvarus. Na pabandymui tai gal ir tinka. Bet jis man toks nepatikimas, nuo drėgmės tyšta, o taip dar ir trupa...
vajezau,man viso gyvenimo neuzteks kad viska isbandyciau, ,anksciau net nekilo pagunda ilisti i si foruma,bet kai jau ilindau taip ir likau be zado,tapacia diena nulekiau nusipirkau modeliavimo mase,dabar tas pirmo karto jaudulys apeme,kai tik sutems ir vaikuciai sumigs kibsiu i darba,jau tiek daug prisifantazavau kad fantazija tryksta per ausis,tikiuosi pasiseks ka nors parodyti
NU pavydas vienas, visos daro ,visoms išeina, o man ne tiesą sakant dar net nebandžiau daryti, vis randu kokių kitokių darbų,na šiemet tikrai nepadarysiu, bet kitais metais būtinai bandysiu
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo