merginos norejau paklausti: as dabar esu vokietijoj ir ar ten yra gero fimo ir ar jis brangesnis nei lietuvoj ar ne? apsimoka man pirkt ar ne? patarkit
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2128 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-09-21, 20:12
kalolytia, lietuvoje yra tik fimo soft ir efect (na dar ten kelių rūšių su efektais) ir fimo lelėms, tai jei radai ten fimo clasic, tai geriau pirk, nes pokolkas čia tokio dar nėra..
Oi ką pridariau šyvakar Įdėjau kepti fimukus ir užmiršau kad reik išimt, tai kepe 1 val ir 10 min, kai ištraukiau balta spalva taip švelniai parudavus buvo plėmėm
Prisijungė: 2007 09 20 Pranešimai: 27 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-10-03, 13:49
Klausykit, mano sesė Vokietijoj dabar irgi, ir man įdomu kur ten jai ko ieškoti gal žinot kas? Ta prasme ten būna atskiros parduotuvėlės, ar kažkokie skyriai ar dar kaip.?
giedrianka, suprantu. mano patys pirmieji karoliukai taip pat gavosi. laiko truko, nusprendziau aukstesnej temperaturoj iskepti. istraukiai, svelniai pasakius rudus . gerai, kad daug modelino nesunaudojau...
Maciau toki dalyka, kad paiso ant fimo ornamentus, paskui juos su peiliuku israizo.Cia super geras budas ne meninkems, tokioms kaip as, bet norincioms kazka ismokt
norejau paklausti, kokias technologijas naudojat, kad sakykim isgauti grazu spalvu rasta ant papuosalo, as ziurejau internete, bet ten pakankamai sudetinga...
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo