Brashkiuk aš čia biski ne į temą - bet gal turi kur nuorodą kaip tokius užsegimus pritvirtinti kaip tose auskariukose - rutuliukuose ką aš ir tu įdėjai???
Prisijungė: 2006 09 03 Pranešimai: 2038 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-07-01, 13:36
Man atrodo, kad yra specialūs auskarų pagrindai - žiedai...
Gal kas ten aprašyme aprašyta? aš neskaičiau...
Vat čia dar yra apie tokius auskarus http://limjackie.blogspot...ps-pattern.html
Lietuvoj tokių lankų, kaip nuotraukuose nesu mačius, pas mus vat tokie yra, bet, manau, kuo puikiausiai tinka, tik dar kabliuko reikia (25 ir 40 mm)
Prisijungė: 2006 09 03 Pranešimai: 2038 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-07-01, 15:36
A ne? Esu apie vieną tokį būdą girdėjus. Man pasakojo, kad jis Turkijoje labai populiarus, juo moterys skarų galus apneria. Be to iš siūlų (ten panašiau į siuvimo) labai gražias gėles (oyalar) daro, tokias autentiškus "Heyshej" mačiau, o čia nuotrauka iš interneto, tikrai ispūdingai atrodo. Jomis dekuoruoja auskarus, kaklo papuošalus
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo