Parašytas: 2007-10-25, 22:02 Papuošalai su netikra emale
Sveikutės, bešmirinėdama interneto platybėse radau tokį dalykėlį, mane labai sudomino, gal ir jums patiks. Tai dirbtinės (netikros) emalės gaminimas. Viskas taip paprasta, kad net pasakoti daug nereikia.
Reikės: vielutės, seno nagų lako, replyčių ir... fantazijos.
Daug nepasakoju, rodau (foto ne mano)
Gali būti, kad ir vitražiniai dažai tiktų - tie, kurie geri sukietėja, nes paprasti tai lieka truputį minkštoki...
O lakas atseit tinka senesnis, toks sutirštėjęs - tikrai namie visos tokio turim. Na reikia išbandyti, jei pasiseks, tai savaitgalį suksiu gėlytes
Gal ir neamžini papuošalai, bet ir savikaina kapeikinė, galima kas savaitę po naują pasigaminti...
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 312 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-10-26, 12:45
Barbe, tas tavo nurodytas puslapiukas ,ten tiek įdomybių . mane gali ir iš darbo atleisti už pastovų nukrypimą nuo darbinių reikalų. A, bet tai ką aš galiu padaryti, įdeda čia tokių įdomybių tai sėdžiu ir žiūriu, vietoj to kad dirbti
nugi žinokit jau neiškenčiau ir išbandžiau - tikrai per 15 minučių galima padaryti kažką... dabar džiūsta, o ir fotikas išvažiavęs, tai vakare nufotkinsiu ir parodysiu - menų ten nėra, grynai bandymas... o kaip gerai sunaudosiu senus lakus - manau, ir pas jus pilna tokių "pabuvusių"...
Na rodau tą bandymą, nieko čia meniško, tiesiog reikėjo savom akim įsitikint, kad tas lakas nenuteka - nenuteka, tikrai
Tai va, viena gėlytės pusė raudona, kita šviesesnė, tiesa, nuotraukose spalvos visai net nepanašios, blizgučių nematyti. Dydis apie 3 cm. Čia užtepti 3 sluoksniai, todėl nepersišviečia - tik prieš šviesą vos vos... na žinokit visai gražu, jau kyla mintys apie žaisliukus ant eglutės... gal ir auskarai gražu būtų... ir pakabukas ant kaklo...
dabar jūsų eilė
Dar pagalvojau, kad dėl tvirtumo ant viršaus galima būtų užtepti kokiu tvirtesniu laku - na jau šito gėrio dekupažininkės turi
Prisijungė: 2006 12 22 Pranešimai: 97 Miestas: kaunas
Parašytas: 2007-10-27, 09:41
wow kokia ideja! man bus kaip tik daryti rozytem pasaka! lekiu vielos nusipirkti tvirtesnes ech.... kad paroj butu bent 50 valandu tai tiek groziu prigaminciau ... kaip jus viska spejat!!!????
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo