Manau, kad Kaune pigiausi akmenys yra bazėj pas Valę, tik ten reikia labai žiūrėt kokybę ir eit maždaug su įsivaizdavimu, ko nori. Nes aš, tarkim, ten prisiperku visokių nesąmonių... Va, nusipirkau vištašūdžio spalvos karoliukus, baltas hovlitas vadinas - ir ką man dabar su jais daryt?
Prisijungė: 2008 08 25 Pranešimai: 13 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-08-25, 13:54
ggf, o kur tu tokias kainas matei - cia pas mus Lietuvoje, ar kur Europoje?
Neseniai grizau is Miuncheno, ir as buciau ne as, jei nepasidairyciau ir nepaieskociau karoliuku, akmenuku parduotuviu. Atradau, ale kainytes , tai kaip cia pasakius , as jums parodysiu, va verinys - ametistas, auksines detales (bet gyvai macius, labai jau tas auksas, jei auksas, murzinas atrode)
ir jo KAINA .
Kainas tai aš mačiau internete, tam pačiam puslapy, per kurį tą nuotrauką įdėjau. Nepamenu, kiek, bet daug
Vajetus, koks vėrinys Nu kaina, sakytum, už auksą Bet kad tas auksas ten kažkoks nemotyvuotas Ir šiaip, važiuojam mes, miergos, pas Valę į bazę ir paskui į Europą
Prisijungė: 2008 08 25 Pranešimai: 13 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-08-27, 20:23
ggf - tai kad Vale kainytes jau irgi uzsikele ir nemenkai - motyvas kinieciai uzbrangino, norejau as pas ja paimti vienos prekes visa pakuote, tai kai pasake kaina , tai vos ir nenugriuvau taip ir nesupratau ar ji rimtai kalbejo, ar taip nesamone leptelejo. Kai kuriu prekiu kainos - tas pats kaip Silver Cityje, ir tai ten gauni bent 5 % nuolaida turedamas kortele, o pas Vale ir centukus susimoki nuolaidos ji nedaro
Laba merginos!Atejau as pas jus su savo darbeliais Kai pamaciau koki grozi galima paciam pasigamint,tiesiog negaliu sustot,manija kazkokia.Noreciau parodit pirmus savo blynus:
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo