Prisijungė: 2007 07 24 Pranešimai: 37 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-04-12, 15:47
Sveikos turiu du klausimus ;]* Pirmas būtų kaip geriausiai pradurti nuveltame karoliuke skylutę verti, o antras ant ko ir kaip geriausia verti vilnos karoliukus?
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 1787 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-04-13, 10:58
Vaida1000, žiūrint ką nori verti auskarus ar karolius. Aš darau taip su stora adata praduriu skylę ir ji truputi lieką ir smeigtuką steigiai perveriu ir štai turime auskarą,telieka kilputės.Jei karolius gali verti ant valo(žilkos) tada per storą adatą perveri valą ir verikamuoliukus.O su troseliu lygiai tas pats, naudoji storą adatą ir tiek.
Prisijungė: 2007 07 24 Pranešimai: 37 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-04-13, 21:20
Dabar pasigirsiu truputi Jau maniau, kad į žvejybos reikmenų parduotuvę reiks eiti, bet pasirodo valo yra ir siuvimo reikmenų parduotuvėse tai nusipirkau ir kai turėsiu laiko suversiu, nes karoliukus jau esu nuvėlusi tik, kad suvėrus ant siūlo laikinai esu bet labai jau netvirtai ant jo ;P~
O kai suversiu būtinai įdėsiu
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo