Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2128 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-10-25, 14:31
Nėra tokio tikslaus laiko, kad va 15 min. pavelsiu ir viskas. Tiesiog veli ir žiūri kietas ar minkštas, pamaigai ir sužinai.Jei minkštas vadinasi reikia dar velti, kai gauni reikiamą kietumą nustoji, išskalauji šaltam vandeny ir padedi džiovinti.
Pabandysiu šiandien, kai mama išvažiuos.
Ji mane durnele laiko, žadėjau papje masę daryt, bet persigalvojau.
Aš jau supratau, ką blogai dariau, manau. Aš tik sušlapinau tą vilną, ir vyniojau į kamuoliuką, nieko daugiau nedariau, tai gal dėl to išdžiuvus ir liko tos pačios vilnos, tik mažas gabalėlis.
_________________ Just be yourself para toda la vida.
Susiskarpiau iš plokščio veltinio juosteles ir jas suveliau tarp delnu, bet man nesusivele viena su kita, nors ir galus palikau neveltus, kad susiveltu vienas su kitu, bet nesusivelia. Tokiu atveju tik susiuvima belieka?
Lietuvaitė ---> tu pirmiausiai pasidaryk kaip pradzia su adatomis bandyk suformuoti rutuliuka tada suslapinkt ji ir ant jo uzlasink skysto muilo, feirio ar dar ko nors tada maimk ir tarp delnu pirmiausiai svelniai trink[voliok nemoku pasakyt ;D ] tada wis stipriau ir welk tap kokes 5-7min [bent man tiek reikia velti] kad butu kietas ir butu sunku ispausti :p tai wa labai reikia kantrybes tueti veliant rutuliukus.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo