Bandžiau pagal Miglos nuotraukas daryt tapkę, bet man nesitraukia Esu apstulbinta...Kai vėliau rankinę (o juk labai panašiai) viskas buvo gerai...Gal kas nors žino priežastį?
Paskutinį kartą redagavo Liucija, 2008-07-29, 18:57. Redaguota 1 kartą
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2128 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-07-29, 17:54
Liucija atpasakok kaip darei, gal rasime klaidą.
Apie sausą vėlimą šlepetės tikrai nesu girdėjusi, nebent daromas mažytis siuvenyras, bet nevisa šlepetė. o trafaretui reikia pridėti.... nemažiau 6cm manau... reikia tuos puslapius paskaitinėti ten tikrai yra, aš dabar truputi neturiu laiko, tai negaliu tiksliai pasakyti...
Išsikirpau pagrindą. Jį apklijavau burbuline plėvele. Išsitiesiau vilną, ją kruopščiai apdėjau pagrindą, šlapinau vandens ir muilo tirpalu (karštu) Vėliau tarp bambukinio kilimelio. Dabar ta šlepetė rankine pavirto
Parašytas: 2008-07-29, 20:55
Kai vletinis pasivelia reikia išimti trafaretą ir formuoti šlepižetę erdvėj, ant rankos užsimovus ir pan. trinti siūles kad jų neliktų, užsideda ant kojos, ant jos velią, esu skaišius kad iš senų kojinių ir lipnios juostos pasidaro kojos protezą ant kurio apvėlus taip velia, kad šlepetė turėtų formą. Kojinę užsideda ant kojos, apklijuoja lipnia juosta, prakerpa išimti koją savo ir prikemšą maišiukų (to kas nešlampa) ir uklijuoja lipnia juosta.Šiaip aš nesu vėlus batukų iki galo, buvau bandžius ir padariau dvi klaidas- pirmą dėjau perdaug vilnos, antra- neformavau jos kaip kad pasakojau kaip reikia.
Parašytas: 2008-08-23, 12:52
Trafaretui tinka ir kartonas bet jį reikia apklijuoti lipnia juosta, nes kitaip popieriaus atplaišėlės įsivels į veltinį ir atrodys nekaip... O dėl padukų, gali paprasčiausiai Maximoje nusipirkti šlepetes su guminiu ar kitokiu padu už porą litų, nuardyti jį ir prisiūti prie veltų šlepečių
Merginos,
Apie šablonus kalbėta N-kartų.
Darykit šabloną iš akytosios plėvelės(Perkama senukuose, prie laminatų). Ne pačios ploniausios.
Ji yra patvari, nepermirksta, netyžta, išlaiko formą. Norint galima naudoti daug kartų.
Galima matyti kad traukias vilna. Šablonas viduje susibanguoja. Tada ir galima išimti jį.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo