Niu štai ką man pavyko nulipdyti. VIsi darbeliai nėra pabaigti iki galo nes pasigavau sėdimojo nervo uždegimą, tai negaliu visur bėginėti, tai trūksta visokių priemonių.
Na čia truputį pasiguodžiau o dabar darbeliai
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 1992 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-08-01, 19:21
Ožka, oho kiek darbelių labai man patinka tavo žuvelės tokios gražios... ir kiti darbeliukai labai dailūs na tu ir padirbėjai
Be to greičiau sveik! Sėkmės!
VA dar vienas darbelis. Ir klausimelis . Kai lipdot ant stiklo ar dar kito kokio daikto po to nulupat ir prilipdot ar kaip. Man viena žuvytė nukrito tai prilipinau o kitos nulupt neišėjo. Tai ir nesuprantu turi jis prilipt ar ne?
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 1992 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-08-03, 07:14
ožka, dailus butelaitis. O prie stiklo jis turėtų lipti, nes gi būna tie visoki darbai kaip taures aplipina fimu ir iškepa. Nors aš prie stiklo dar nesu lipinus tik tiek kad jis tikrai gerai limpa prie stiklo. nes aš ant stiklinio paviršiaus, juos sudedu ir kepu ir kartais labai būna sunku nuimti...
sauletoji Craftlady fanatė ;) gyvenimas yra nuostabus;)
Prisijungė: 2007 03 04 Pranešimai: 820
Parašytas: 2007-08-03, 12:31
suduzo alaus taure,vyras labai uzpyko reikejo gelbet situacija tai padariau tokia vazele is priekio ir is sono Ozka nuostabi vazele!!! as ir pirma kart bandziau ant stiklo,tai nieko neklijavau,gerai prispaudziau ir iskepiau,po to uzlakavau ,kolkas laikosi
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo