Belil, gražumėlis , na išduok paslaptį kiek gabaliukų Fimo tai dėžutei sunaudojai , nes nusipirkau 5 gabaliuku, galvoju ar užteks, tu mane gundai su savo gražiom dėžutėm
Prisijungė: 2007 03 11 Pranešimai: 141 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-05-03, 16:36
Nepatikesi Emile (dezute mazulyte) tai speju arba gabaliukas kazkur bus arba net maziau (cia jei tais gramais matuot) buvo, dariau viska ziauriai plonu sluogsniu, gaila fimo gi as kocioju stikliniu buteliu nuo alyvuogiu viska, tai labai plonu sluogsniu gaunasi. Vidus kolkas tuscias, klijuosiu ten tekstile ar oda. Sikart kupola padariau vien is folijos, bet cia galima kazka sugalvot kito, nes plonas sluogsnis fimo ant folijos tai gumulai matosi.
O spalvos: Juoda, sidabrine, Pepermint (ta identishka turkio) balta ir gumuliukas uzsilikusios sidabrines su blizguciais.
Prisijungė: 2007 03 11 Pranešimai: 141 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-05-21, 18:16
Sveiki, nesilankiau per tuos mokslus
dar dvi:
ir
Paskutine, tai aplipdyta stikline dezute-sirdele. mastau dabar ka dar galima stiklinio plonu sluogsniu aplipdyt.
na iki begu toliau diplominio rasyt
Na ir aš išsikepiau sau fimo,tiesa, nors ELENUTE perspejo, kad yra kitoks ,kur kepa žemesnėje temperatūroje, aš vistiek perkepiau(reikejo žiūrėti, nes mano orkaitė be termometro0. Bet išėjo tai (man patinka)o kaip jūs manote?
Mano naktinis drygys
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo