Belil, oho kokia tavo fantazija, nežinau to muzikos atlikėjo, bet turėtų būti šiurpoka :alien: , nes lėlytė tokia gąsdinanti br... :mrgreen: , vardas jai toks tinka, ar jis ką nors reiškia?
Belil suprantu kad jis turi butinai dainuot DVAR solisto balsu ka net klausant galima išsivaizduoti:) (radau myspace'a ir klausau dabar)
Ar matei Kinski filmą "Nosferatu" ? Tai va jis labai primena pati Nosferatu
Super, tu tikra menininke Tikrai galetai turėti jau ne vieną parodą nes lėlės labai originalios ir savotiškos
o galiu pataisyt taip kad vietoj nuorodos iškart nuotrauka būtu?
Prisijungė: 2007 03 11 Pranešimai: 141 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-03-22, 19:21
dekui
tai, kad leles normalesnes ti nuo vasaros darau apie parodas neleidzia mokslai ir darbas susimastyt. bet seip noreciau Be leliu dar "uzsikabinau" ant fotografavimo ir fotomanipuliaciju o dar ir visa gyvenima piesiu po truputi, taip megejishkai
o nuotrauka pakeist tai faina butu
O del balso DVAR'u tai jo ishvis jie dainuoja "tikraja pauksciu" kalba
Aij jo panasus ir man jis i Nosferatu
belil, grazi labai lele ir nuotrauka idomiai padaryta. Na as nelabai esu prijaucianti tokioms lelems, bet tikrai profesionaliai padaryta, nera ka pridurti. belil, o nebandei padaryti linksmos leles, kodel butent libdai tokias leles :?:
_________________ Šlovė -ne tai,kad niekada nepasiduodi, bet tai, kad kiekvieną kartą puolęs vėl pakyli
sauletoji Craftlady fanatė ;) gyvenimas yra nuostabus;)
Prisijungė: 2007 03 04 Pranešimai: 830
Parašytas: 2007-03-22, 21:24
Belil rankos tavo ir fantazija tiesiog nuostabu,tikra skulptore :WOOW: :thumright:
Parašytas: 2007-03-22, 21:35
Gile
Del linksmu leliu
Na ir sita juk linksma, tik aishku savaip Nezinau neiseina man kitokios, kaikam jos atrodo liudnos ar tamsios, o va mano kursiokas isvis pasake kad mano leliu bijo, kitiem atviksciai jos sukelia teigiamas emocijas. Zmoges skirtingi ir turi skirtingus vidinus pasaulelius, man manasis yra stebuklingas ir nuostabus o kitiems jis gali pasirodyti niurus. skirtingu zmoniu juk buna
O jei rimtai reik pabandyt padaryt pozityvia linksma lele idomu ar iseitu
Belil, Ši lėlė, jau ne niūruolė, nors ir juodai aprėdyta, bet veidas giedras, gražuolė :love: Tikriausiai labai smagiai lipdyti sekėsi iš naujos medžiagos, ar prosculpt minkštesnis ir plastiškesnis nei Fimo? :-)
Parašytas: 2007-04-09, 21:49
Dekui
Prosculpt daug plastishkesnis uz Fimo, gal truputi kietesnis uz ta Fimo soft, bet lipdant leles kaiptik reik truputi kietesnio, kad galima butu visokius ten pirsciukus ar kitas smulkybes lengviau nulipdyt.
Tik turiu problema, tas liecia visus sviesius polimerinius moliukus - jie gaudo dulkes is oro ir labai staigai ir apsinesa labai negraziai greit, tai stengiuosi vis kaskart nuvalyt po viena. nebezinau kaip su tom dulkem ir bekovoti :-/
Tai bijau kita lele ir daryt kol neatsils orai ir neishsikuopsiu svariai ir neishsivedinsiu kambariu.
sauletoji Craftlady fanatė ;) gyvenimas yra nuostabus;)
Parašytas: 2007-04-23, 19:41
ojjj seniai seniai pabegau is artscene uodega pabrukus, suvare mane ten negyvai, tuomet man publika ten visishkai nepatiko, o kai atradau Deviantart, tai nesitraukiu niekaip
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo