Aš tiesiog gerai išminkau tą modeliną lenkišką jis tampa toks lipnokas tada nulipdau rutuliuką greit tepu šešėliu tiesiog paprastai dar pasuku kad priliptų gerai. Praduriu skyluką ir kepu nes verdant nusiplauna truputį, o iškepus regis net netepa bandžiau patrint į baltą audinį tai lyk ir neliko žymių bet nieko neprižadu pirmą kartą taip dariau. ir dėkui už pagyrimus. Nors tas variantas kur nuotraukai buvo pakeistas nes mama norėjo tankesnių, tai iš trijų eilių liko dvi eilės tankių karolių.
o pas ,us rimi nebuvo nei juodo nei melyno to lenki6ko fimo .
O darbelis labai man truputi permargas. Bet skonio reikalas mano nuomone kai kurios blynelius nuėmus butu super.
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 1975 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-08-26, 11:46
Ačiū Ai man šitas nelabai gavosi.. kažkaip lipinau,lipinau o žiūriu kad nieko gero nesigavo... na dar turiu to modelino tai dar kažką bandysiu kitką daryti
Uoj, nežinau ar šitame forume priimta naujiems nariams kurti naujas temas, nes pastebėjau, jog temų nėra jau tiek ir daug, tai labai atsiprašau, jei pažeidžiu kokią tylią taisyklę.
Tiesiog norėjau parodyti patį pirmą savo kada nors padarytą darbelį iš modelino ir plastelino. Mokykloje vieną kartą lietuvių kalbos pamoka vyko kabinete, kuriame stovėjo šuns modelis - pusė jo buvo iš kaulų, o kita pusė iš raumenų. Sedėjau ir žiūrėjau susižavėjusi. Viena dieną ryte atsisėdau ir maždaug po 10 valandų jau turėjau panašų modelį, tik drakono :3 Drakono, nes jie man labai patinka, plius niekada nemačiau tokio modelio anksčiau, todėl tik dar labiau džiaugiuosi jį padariusi:
Na as megstu drakonus, sitas padarytas tikrai gerai, bet man nelabai patinka Toks nejaukus,saltokas,spalviskai agresyvus.......kauletoji puse mielesne uz raumeningaja
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo