turiu grazios bet reto audimo drobes, gal turit kokiu ideju vasariskai tasei. noretusi ko nors talpaus bet nemasyvaus. o gal siaip turit kokiu ideju tasem is drobes. buciau labai dekinga
tai štai, esu forumo nare jau ganėtinai seniai, bet aktyvumu pasigirti negaliu tad nutariau truputi įsitraukti į šią mielą bendruomenę ir noriu jums parodyti keletą savo naujesnių darbelių.
šita siūta rankom,dekoruotas skiautiniais tik atvartukas
šią sugalvojau išdeginti su tėčio lituokliu
ši taip pat deginta
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2128 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-05-18, 18:29
minimi, puikios rankinės labai įdomios ypač vidurinė ir paskutinė labai dailios, originalios šaunuolė taip ir toliau nepamiršk mums ir toliau rodyti savo darbelius
Sveikutes
Turiu pora klausimelius, ga man kas gales padet:
1. bandziau pasiuti tasiuka su pakietinimu, nu kad bent ruputi standesne butu , bet ji kazkokia puskiete gavosi ir vistiek padeta subliuksta dejau pakietinima bet kad jis nelabai padeda...:(
2. Noreciau pasisiuti kuprinite bet man kazkaip nedrasu be schemutes .... gal kas galetu padeti... gal zinot kur internete j galima rasti
Is anskt labai aciu uz atsakymus
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo