sveikos. as esu taip pat naujoke. as tapau, darau skulpturas, piesiu, siaip visom dailes sritim uzsiemu, dar neriu, veliu ir is karoliuku daug veriu. tai vat. tiek norejau pasakyti
Prisijungė: 2008 10 24 Pranešimai: 1 Miestas: Kauno raj.
Parašytas: 2008-10-24, 18:30
Sveikutės,
Su jumis sveikinasi dar viena naujokė Bet rankdarbiai man ne naujiena: labiausiai mėgstu megzti. Prisijungiau į šį forumą, kad kitų darbelius pažiūrėčiau, ir savus parodyti
Sveikutės. Neesu nei Dolce&Gabanna fanė, nei garbanė, bet labai patinka šis susirimavimas Daugiau esu rankdarbių fanė. Su karoliukais artimiau bendrauti pradėjau prieš 1,5 metų, o atradusį šį Craftladies forumą, suradau dar vieną draugelį - dekupažą. Šiuo metu esu dar tik pradedančioji, akylai ieškau daiktų, priemonių dekoravimui. Bet tikiuosi pakilsiu virš to statuso Tikiuosi nesipyksim, nesibarsim, vienos kitoms nervų neištampysim ir raganomis nevirsime . Tai tiek. Tikiuosi susimatysime kitose forumo temose. Čiao
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo