CRAFTLADIES the most craftly ladies

Dabar yra Ket Vas 09, 2012 1:00 am

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ket Sau 08, 2009 7:06 pm 
Atsijungęs
Tikra Craftlady
Tikra Craftlady
Vartotojo avataras

nepyk, bet perskaitykim, o ne perskaitikim , stenkimės :roll: .. neturėtum būt šitaip baisiai nusiteikus prieš tuos kurie klaideles padaro, nes visiem būna ... net ir tau :pardon:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Reklama
Craftlady ;)
Pradedanti Craftlady ;)
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ket Sau 08, 2009 7:52 pm 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady

Patingėdavau rašyti lietuviškom raidėm, bet dabar taisysiuos ir rašysiu TIK lietuviškomis raidėmis, ne mūsų Lietuvėlę gerbti reikia. :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen Sau 09, 2009 9:46 pm 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

Na ir ką , kad klaidelių padarau? Visos padarom. Juk rašiau stenkimės... Ir tai nereiškia , kad aš priešiškai nusiteikus. Tik noriu , kad forume būtų daugiau tvarkos. :) Tęsiog nemanolu skaityti jei nėra š č ž...

Atleiskit už raštą...
Išvirtau iš krašo :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Šeš Sau 10, 2009 1:03 am 
Atsijungęs
Pikta adminė
Pikta adminė
Vartotojo avataras

Merginos, aš šitame forume nereikalauju ir niekados nereikalausiu, kad vartotojai naudotų lietuvišką raidyną, nes žinau, kad tiems kurie negyvena Lietuvoje tai sunku. Aš dažnai rašau iš svetimų kompiuterių ir tikrai ne visur galima pridėti sau lietuvišką klaviatūrą. Juolab, kad mūsų tarpe yra ir tų kurie jau tiek metų gyvena užsienyje, kad paprasčiausiai nesusigaudo kur klaviatūroje kokios raidės.
Tad prašyčiau, kad kiekvienas stengtųsi rašyti pagal savo galimybes. Netikiu, kad merginos gyvenančios Lietuvėleje nežino ir nesinaudoja lietuviška rašyba, o ypač netoleruoju transliteracijos tipo "oo=u" "sh=š" ir t.t., geriau jau tada be lietuviškų galūnių rašyti. Tik, kad tiek laiko, kad vaikščioti paskui kiekvieną ir taisyti nei pas vieną iš mūsų (moderatorių) nėra. tad stengkitės. Juolab, jog aš galiu patikrint iš kokios šalies kas rašo ;)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Šeš Sau 10, 2009 4:25 pm 
Atsijungęs
Tikra Craftlady
Tikra Craftlady
Vartotojo avataras

kiekviena turim savo nuomonę ir manau neverta ginčytis, nes vistiek kompromiso nepasieksim... ;) ( kaip yra pasakęs animacinis herojus " gyvenkime draugiškai!!!) :meile:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sek Vas 01, 2009 4:50 pm 
Atsijungęs
Kandidatė į Craftlady
Kandidatė į Craftlady
Vartotojo avataras

aš bandau nelaužyt klaviatūros (laužymu vadinu tą nesveiką raštą su `j, sh`..
iš viso, tai tyčiojimasis iš Lietuvių kalbos.

Aš niekuo prieš, kad užsienyje gyvenantys žmonės nerašo su visom nosinėm ir etc.
suprantu, galima pamiršti..

šiaip ar taip toleruoju rašymą be LT raidžių, nes kiti net klaviatūrose tokių raidžių neturi. :D
svarbu be šveplavimo rašyt. 8)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sek Vas 01, 2009 6:25 pm 
Atsijungęs
Kandidatė į Craftlady
Kandidatė į Craftlady
Vartotojo avataras

Kaip gali kompiuteris neturėti Lt raidžių? Juk kiekvienam kompiuteriui tuos nustatymus galima padaryti, tik problema ta, kad ne visi tai moka :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir Vas 02, 2009 1:24 pm 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

merginos as iskarto atsiprasau jei darau klaidas, ne visur sudedu kablelius, man niekada tai nesisekdavo, mokykloje, kai rasydavome dyktanta visada grazindavo raudona :oops: taip ir neismokau :cry:
o del raidziu tai as rasau s,c,z nes nezinau kaip jas pakeisti :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir Vas 02, 2009 11:29 pm 
Atsijungęs
Pikta adminė
Pikta adminė
Vartotojo avataras

Burbulas tvarkoje :) Kiekvienas stengiasi - bet aš taip manau, rašyti kuo labiau suprantamai.
Man irgi sunku jau dabar rašyti taip, kad lenkiško stiliaus nesijaustų... vis dėl to gyvenimas užsienyje daro savo.

Malka, kai kurios sistemos neturi tokios opcijos kaip lietuvišką raidyną. Pvz. kai kurie Linuksai, be to aš žinau, kad jeigu kažkas niekados ir nežinojo kur tos lietuviškos raidės klaviatūroje, tai jam tikrai bus sunku susigaudyti...
Dėl to sakau, kad kiekvienas stengiamės pagal savo galimybes :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen Vas 06, 2009 11:48 am 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

Sveikos merginos, labai norėčiau atsiprašyti moderatorių už tai kad pridaraiu bereikalingų rūpesčių. Esu čia dar naujokė todėl per savo neatidumą pridėjau nuotraukų su darbais nevisai ten kur reikia. Tai dabar nežinau ką daryti, ar palikti viską taip kaip yra, ar pataisyti ir sudėti ten kur priklauso?? :oops: Ateity busiu atidesnė skyriamoms temoms ir nedarysiu tokių žioplų klaidų .:oops: Ir nuo šiol rašysiu tik lietuviškom raidėm.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Šeš Vas 07, 2009 12:09 am 
Atsijungęs
Craftlady fanatė ;)
Craftlady fanatė ;)
Vartotojo avataras

Medale: 1
II vieta (1)
Liusile, naujokėms atleidžiame ;) :)
Kai matai, kad blogai parašei ar kažkas netinka, prie savo pranešimo paspausk mygtuką keisti ir pataisyk, ką reikia. Jei nori ištrinti - tiesiog paspausk prie to pranešimo kryžiuką - ir ištrinsi.
Labai malonu, kad yra supratingų žmonių :Rose: :beer:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Šeš Vas 07, 2009 11:41 pm 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

Aš irgi iš esmės taip pripratau be lietuviškų raidžių rašyti, kad tingiu ir persijungti, o dar kai turiu nešiojamą kompiuterį, kur lietuviškos raidės nesužymėtos.... Būna sunku raides surasti tai ir patinginiauju, be to kartais klaviatūra kvalioja- praleidžia parašytas raides. PRAŠAU :Rose: NEPYKTI.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant Vas 10, 2009 1:47 pm 
Atsijungęs
Kandidatė į Craftlady
Kandidatė į Craftlady

Na mano irgi nesiojamas kompiuteris, tai pritariu kad tikrai nera lengva rasyti lietuviskais rasmenimis, nes raides nesuzymetos, o ir labai ykyru keisti kalba, kai nori kazkoky skaiciu parasyti, nes skaiciai ir lietuviski rasmenys ant tu paciu klavisu. Tiesiog reikia buti tolerantiskesniems, aisku ten heroglifais rasyti irgi negalima, kaip buna raso sms telefonu vaikai, siaubas - cia jau nepagarba ir pasityciojimas is lietuviu kalbos, nes mes turime didziuotis, kad esame lietuviai ir kalbame lietuviskai, nes lietuviu kalba yra arciausia seniausiajai europos kalbai :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant Vas 10, 2009 2:51 pm 
Atsijungęs
Įžymi Craftlady
Įžymi Craftlady
Vartotojo avataras

Pas mane, beje, irgi yra nešiojamas kompiuteris, problemų dėl lietuviškų raidžių nedarau (nors irgi nesužymėta, matosi ant klavišų tik skaičiukai) - visko yra išmokstama, prie visko priprantama :Rose: o iš lietuviško raidyno perjungti į anglišką raidyną nėra sudėtinga, žinant paprastą 'komandą' SHIFT+ALT :D gal kam pravers, kas dar nežinojo. Geros visom dienos! O:)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen Vas 13, 2009 7:33 pm 
Atsijungęs
Kandidatė į Craftlady
Kandidatė į Craftlady

Puikiai zinau visas klavisu kombinacijas, tik norejau pasakyti tai, kad nesiojamu kompiuteriu klaviatura nera patogi, kai reikia daug ir greitai rasyti :) Kai reikia rasyti darbus mokslam, tai prisijungiu atskira klaviatura, kur yra atskira skaiciu klaviatura :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.