|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
baronka79
|
Pranešimo tema: Reikia man pagalbos Parašytas: Šeš Vas 17, 2007 5:56 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
|
pagaliau ir as ne tik stebetoja esu. siandien savo baznytkaimy radau vilnos pirkt. nusipirkau. veliu veliu. kas 4as rutuliukas geras gaunas. nu o kur nesigauna, tai jiem buna taip, kad lygiai nesusivelia, kazkaip tai lyg ir atskilsta. kas cia kaltas? ka daryt kad taip nebutu? :-/ :-/
Paskutinį kartą redagavo baronka79 Ant Gru 09, 2008 7:44 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
coliuke
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Vas 17, 2007 9:45 pm |
|
 |
| Lady svečias |
 |
|
Nereikia nusiminti. Nevykusius rutuliukus reik dar kartą apsukti plonai vilna ir pavelti, turėtų pasitaisyti 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
depresija
|
Pranešimo tema: Re: reikia man pagalbos Parašytas: Šeš Kov 10, 2007 12:19 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
|
is pradziu ir man taip darydavos, bet po to ygusi ir bus viskas gerai. as dabar jau pasidariau karolius, auskaru.,karvyte...
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
abraakadabraa
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Bal 16, 2007 9:57 pm |
|
 |
| Kandidatė į Craftlady |
 |
|
kur gauti informacijos,kaipdaryti lėlių galvytes iš vilnos. nuotraukų turiu, o kaip visą tai padaryt, nesugalvoju. 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Sense
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Bal 19, 2007 12:17 am |
|
Užsiregistravo: Sek Rgs 03, 2006 7:52 pm Pranešimai: 248 Miestas: Vilnius
|
|
Nežinau kokias nuotraukas turi, bet galvą galima padaryt nusivėlus rutuliuką šlapiu būdu, o akytes iš karoliukų padaryt. Arba nedavėlus iki galo rutuliuko, kad nebūtų labai kietas,pabaigti formuot rutuliuką-veiduką sausu būdu-adatomis.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Emile
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Bal 19, 2007 12:57 pm |
|
|
|
abraakadabraa, mano nuomone, tai geriausiai formuoti sausai su adatom, paimi vilnos susuki tvirtai rutuliuką ir baksnoji is visų pusių, kad rutuliukas ir būtų, o kai jau turi maždaug norimo dydžio galvą dedi po sluoksnelį ir storini pribaksnodama skruostus, smakrą, kur akys bus smarkiau su storesne adata toj vietoj baksnoji, ir suformuosi lėlių galvą.
_________________ Kaip šauksi taip atsilieps
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Emile
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Bal 19, 2007 1:01 pm |
|
|
Va tokiu būdu šitą moteriškės galva formuota
lėlė Angelė

_________________ Kaip šauksi taip atsilieps
Paskutinį kartą redagavo Emile Pen Bal 04, 2008 5:06 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
RutelitE
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Rgp 29, 2007 9:55 pm |
|
|
O kaip Tikia MOTERIŠKIAI plaukus pritaisyti ? 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Rgp 30, 2007 7:36 am |
|
|
As irgi pradejus daryti lele...
Plaukus- paemiau kazkiek vilnos, lygu pluosteli, viduri pluostelio pridejau prie galvos, ir ligiai per viduri galvos badziau adatele, padarydama lyg skyri plauku, na taip lyg sukuojant butu plaukai atversti i viena ir i kita puse, o skyrimas per viduri, stipriai tai sukamsau...
Na o paskui formuok sukuosena kaip nori, ar kuodas , ar kasos, r palaidi plaukai, ar ilgi ar trumpi...taip nelabai kaip paaiskinau.

_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
boruzea
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Spa 22, 2007 3:07 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Lie 17, 2007 6:04 pm Pranešimai: 92 Miestas: kns
|
 jo man ir iki šiol gaunasi biški praskelti rutuliukai.
Papasakosiu kokia man istorija nutiko.
Žodžiu nusipirkau vilnos turejo būti šlapiam velimui , ir dar brangi 50g 8lt.... Tai va ir veliu rutuliukus.... Veliu, veliu nu niekaip nesigauna.Minkstas. Veliu kaip reikia ir kaip mokytoja sake ir t.t. Tai va ir iš tos vilnos niekas neišėjo...
O kai pirkau 25 gramus už 1lt tai gavau labai gerą vilną... Prisipirkau visu spalvų kokių buvo išleidau 12lt ,bet gavau gerą vilną... 
Paskutinį kartą redagavo boruzea Ant Spa 30, 2007 1:01 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Spa 22, 2007 6:59 pm |
|
|
Jejgu skiriasi kamuoliukai pataisyk su adatelem kamsymui, jejgu blogesne vilna, sausu budu eina pataisyti labai gerai... 
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
boruzea
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 30, 2007 12:55 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Lie 17, 2007 6:04 pm Pranešimai: 92 Miestas: kns
|
|
Labai visų atsiprašau , bet rašydama skubu... ir šiaip vien del keliu klaidelių nu gal ne kelių bet vistiek pykti negalima.... klysti žmoniška o beje su klavetūra rašyti žymiai sunkiau negu su tušinuku.... hiphop4you tu vienintele ne kaip kiti pamatei kad rašydama skubėjau ... o kiti tai ką belelieka palinkėti laimes rašant ir patiems jiems nedaryti klaidų.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
hiphop4you
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 23, 2008 9:06 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Spa 21, 2007 10:53 am Pranešimai: 53 Miestas: Klaipėda
|
Reik patarimo,ryt mokykloje olimpijada. Ir as niekaip nesumanau ka pasidaryt? 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 23, 2008 9:13 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
hiphop4you, tau reik patarimo, o kodėl rašai prie veltų gėlių? Net neparašai kokio tipo tau reik patarimo ar ką velti ar kaip kokį kitą rankdarbį daryti? konkrečiau kalbėk 
_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
hiphop4you
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 24, 2008 1:59 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Spa 21, 2007 10:53 am Pranešimai: 53 Miestas: Klaipėda
|
Migla, nezinau kaip issireksti. Ir net nezinojau i okia tema rasyt. Tai vat man reiketu ko nors grazaus is veltinio,tokio orginalaus.
Jai ne cia rasau atsiprasau,tikiuos perkelsite ;]
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|