|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
miglutelt
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Sau 27, 2009 6:31 pm |
|
 |
| Lady svečias |
 |
|
barbyZW, bet jei nori minkštesnių geriau badyk su adatėle 
_________________ Miglute ;]]]
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Sau 30, 2009 12:38 am |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Gabiska
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Vas 16, 2009 4:02 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
|
Labas merginos, Man labai reikia jusu pagalbos. Pirma karta slapiuoju budu veliau dideli gabala veltinio viskas gavosi gan graziai bet keliose vietose buvo turbut per mazas vilnos ir gavosi skyles, kaip galima butu jas graziai uzslapstyti?
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Vas 16, 2009 11:41 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
malka
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Vas 26, 2009 1:42 pm |
|
|
Iškilo man tokia problema, kad niekaip negaliu prakišti virvutės pro veltinio suktinukus  visaip bandau ir neišeina... Gal kas žino kokių gudrybių? 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Kinderyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Vas 26, 2009 7:07 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Gru 08, 2008 12:07 pm Pranešimai: 572 Miestas: Vilnius
|
malka, kadangi visai neseniai susidūriau su ta pačia problema (vėliau burbuliukus veltinio, bet ne suktinukus), adatos su vielute niekaip neprakišau ypač pro šlapiai veltus kamuoliukus, tai paėmiau badymo adatą storiausią, pradūriau, o paskui į tą pačia vietelę dūriau su adata ir vielute, viskas okey  Gal padės...
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Vas 26, 2009 9:37 pm |
|
|
malka, tau labai gerą patarimą davė Kinderytė, ir aš dažnai taip darau, jei virvelė nėra stora  O jei nori storesnę virvelę, tiesiog su stora yla, virbalu, aš su atsuktuvu  stipriai stipriai praduriu, virvelės vieną galą būnu apdeginus ir jis toks kietas būna, tai per tą skylę visaip ir įmurdau  Kitos įkaitina virbalą ir duria skyles, bet man nepatiko, nes velniška smarvė būna ir matosi, kad vilnos plaukeliai apsilydę būna aplink skylutę  Na tiesiog, bandyk, kuris tau variantas labiausiai patiks  Taisyklių nėra 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
malka
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Vas 27, 2009 3:07 pm |
|
|
Ačiū už patarimus, merginos 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
dream
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Kov 09, 2009 6:58 pm |
|
|
Norėčiau jūsų paklausti o su kuo man geriau daryti šį rankinuką su gėlytėm ar bitutėm?

|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Kov 09, 2009 8:33 pm |
|
|
dream, abu variantai gražūs  Kas tau arčiau širdutės - tą ir rinkis  Su gėlytėm prabangesnis atrodo, su bitelėm - žaismingesnis  Visada geriausiai pasitikėt savo širdute ir nesvarbu, ką sako kiti - svarbu, jog pačiai patiktų 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Kov 09, 2009 9:58 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 12, 2007 3:42 pm Pranešimai: 3214 Miestas: Alytus Medale: 1
|
dream, o aš padaryčiau papuošalus prisegamus - tada galėsi pagal nuotaiką keisti rankiniuko "rūbą" ir derinti prie aprangos ir nuotaikos  Ir daugiau dekoriukų galima sukurti...
Bus gražu 
_________________ Kviečiu užsukti į mano dekupažuotą pasaulį
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
dream
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Kov 10, 2009 5:35 pm |
|
|
Labai dėkoju už patarimus 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
jurgita79
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Lap 17, 2009 2:55 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
|
laba diena, aš taip sisidomėjau jūsų gražiais darbeliais, kad taip pat užsimaniau velti,
ir va iškilo klausimas kaip jūs veliate telefonui įdėkliuką, šlapiuoju ar sausuoju būdu. vėliau šlapiuoju tas tas pagrindas viduje susistūmė į vieną vietą, o pats darbelis suveltas gavosi ne vienodo storio, kutue kaip rėtis, kitur labai storai gavos. iš anksto dėkoju
_________________ eveliukštė
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Lap 17, 2009 9:22 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
jurgita79
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Lap 18, 2009 11:17 am |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
ačiū tuoj gilinuosi į nurodytą nuorodą
dar norėjau paklausti o ką daryti kad sagė būtų standesnė ir lapeliai kiek pakilę (noriu pasakyti, kad nebūtų tokia prikibusi prie stalo) ? gal per plonai suvėliau, o gal jas reikia krapmolyti 
_________________ eveliukštė
Paskutinį kartą redagavo jurgita79 Pir Lap 23, 2009 5:10 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|