|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Re: Reikia man pagalbos Parašytas: Šeš Kov 06, 2010 2:59 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
22vilma, galima naudoti ir Lietuvos avelių vilną, tik turi būti gerai išvalyta, iššukuota, kitaip tariant tinkamai paruošta. Tačiau kiek teko girdėti, kad iš tokių naminių Lietuvos avelių, vilna nelabai gerai veliasi... galima, kažkiek išeina, bet kaip supratau sunkiau, nes ne tos veislės, kaip specialiai vilnai, siūlams gaminti auginamos avelės. Bet pabandyti manau verta, jei yra galimybė. 
_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
22vilma
|
Pranešimo tema: Re: Reikia man pagalbos Parašytas: Šeš Kov 06, 2010 5:52 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Rgp 15, 2009 6:30 pm Pranešimai: 598 Miestas: Falmouth, UK Medale: 1
|
Aciu, Migla. Sesuo (tiksliau, jos vyras) augina kelias aveles. Reikes pabandyti. Jeigu kas iseis butinai parodysiu  .
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Re: Reikia man pagalbos Parašytas: Ket Kov 11, 2010 3:54 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
22vilmakai kuriuos batukus aš veliu iš naminės lietuviškos vilnos, jau iškarštos, padažytos. Šita vilna bent jau man žymiai minkštesnė, kuomet susivelia malonesnė, nei australietiškų avių karšinio  Ir ekologiškesnė  Lietuviškos yra pirkti www.wool.lt 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
ok44
|
Pranešimo tema: Re: Reikia man pagalbos Parašytas: Tre Kov 24, 2010 7:04 pm |
|
 |
| Lady svečias |
 |
|
|
Kas gali pasakyti kaip padaromos banguotos juosteles (dekoruojant) veliant veltiny slapiuoju budu? Ar imamas atskiras pluostelis vilnos ji atskirai slapinima ar kaip?
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Re: Reikia man pagalbos Parašytas: Šeš Kov 27, 2010 5:07 pm |
|
|
|
ok44, jejgu gerai supratau, klausi apie iveltukus, banguotos juosteles daugumoje gaunasi iveliant silko pluostelius. Kai issidestai vilna, ant virsaus uzsideda ploni silko pluosteliai, jie patys susibanguoja, yra ir tokia vilna jau paraityta, ja irgi naudojama, na yra ir dar ivairiu priedu ivelimui.
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Re: Reikia man pagalbos Parašytas: Pen Geg 21, 2010 6:55 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|