|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
giedrianka
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgs 27, 2009 9:06 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Geg 20, 2007 12:03 am Pranešimai: 1657 Miestas: Klaipėda/Kaunas Medale: 2
|
juste, galima tokias gėlytes pasidaryti iš flico, tereiks tik gražiai išsikirpt
o va čia dar sienos dekoras, man labai patikęs:

_________________ Atsiprasau uz zinutes be lietuvisku raidziu, techniniai nesklandumai...  Let the beauty of what you love be what you do. (Paulo Coelho)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
vilmulele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Spa 08, 2009 2:47 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sviesele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 27, 2009 9:36 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Vas 16, 2009 12:20 am Pranešimai: 1059 Miestas: Kaunas
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Žibutė
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Lap 07, 2009 2:48 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Lie 09, 2008 11:19 pm Pranešimai: 422 Miestas: Vilnius Medale: 1
|
elenuke rašė: Svajoju turėti savo dirbtuvę Pažiūrėkit koks nuostabus gali būti darbo kampelis http://img515.imageshack.us/img515/3979/p001av8.jpg [URL=http://img382.imageshack.us/my.php?
nu zinai...
Elenute, negalima gi sitaip sunervinti
Oi kaip musu nuomones sutampa! Ir norai panasus
Merginos, nerandu niekur manekeno isigyti uz mazesne nei 100 lt kaina, (musu manekenu pasaulis isvis kosmines kainytes lupa).
Gal ideja pastebejote interete kaip ji pasigaminti? Nu labai jau man jo "reikia" nors tu ka 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Lucy
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Lap 20, 2009 1:32 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Lap 09, 2009 8:13 am Pranešimai: 7 Miestas: Kaunas
|
Pati paciausia tema visame forume  Mano mylimiausia, nes kaip tik reikia remonto. O is vieno kambario butuko padaryti kazka jaukaus ir grazaus nera labai lengva. Stai pvz. ideja su atverciama palange man issprende ir valgomojo ir rasomojo stalo problema, kuriam siaip jau vietos kambaryje neatsirastu! Aisku, iskyla kita problema - surasti staliu, kuris man tokia palange pagamintu ir sumontuotu, nes visos langu/duru firmos dirba tik su standartiniais gaminiais.
Labai laukiu ideju, kaip jaukiai isirengti maza erdve. Atsizvelgiant i tai, kad erdves paskirtis - vienintelis gyvenamas, miegamas ir darbo plotas.
Aciu visoms!
P.S. Vel prapuole lietuviski simboliai, labai atsiprasau uz sveplavima 
_________________ Man ne gėda būti Šeimininke. Man gėda būti Bloga Šeimininke.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sviesele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Lap 20, 2009 11:51 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Vas 16, 2009 12:20 am Pranešimai: 1059 Miestas: Kaunas
|
Lucy, na jeigu laikinai, tam reikalui puikiai tiks seno apvalaus stalo pusė, žinai tokie būdavo kur pasididina per pusę. Taigi, Aleksoto komise nusiperki stalą, nušveiti, dekupažini (būtinai  ) nulakuoji kelis kartus, paskui jo plokščiąją pusę tvirtini durų vyriais prie esamos palangės, o po apačia pasidarai, ant tokių pat vyrių pritvirtintą, koją. Va tau ir stalas  Čia tik mintis, ją galima ir išplėtoti...
_________________ Mano darbeliai
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Lucy
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Lap 21, 2009 8:30 am |
|
|
|
Aciu, sviesele. Mintis labai sauni! Tik idomu, ar medini stala pritvirtinsiu vyriais prie plastikines palanges? Ar tikrai neteks keisti ir palanges i medine?
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Lucy
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Gru 20, 2009 4:52 pm |
|
|
Kažko apmirė tokia graži tema 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
giedrianka
|
Pranešimo tema: Re: Interjero idėjos Parašytas: Šeš Geg 08, 2010 10:09 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Geg 20, 2007 12:03 am Pranešimai: 1657 Miestas: Klaipėda/Kaunas Medale: 2
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Re: Interjero idėjos Parašytas: Ket Bir 03, 2010 5:14 pm |
|
|
Akmenys paduškos - nuostabu. Na ir drugeliai per visą siena mmmmmm  Noriuuuu  Aš ir galvoja vis svajoju: vat turėsiu savo namą, ten bus taip, o ten šitaip ir t.t.  Gal kažkada išsipildys... O štai kokį ornamentą galima padaryti iš paprasto špagato   Viskas aiškiai parodyta Designe sponge
_________________ PRAŠOME LAIKYTIS FORUMO TAISYKLIŲ!!!
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
bitutia
|
Pranešimo tema: Re: Interjero idėjos Parašytas: Pir Bir 07, 2010 10:53 am |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
tikrai drugeliai ispudingai atrodo. reikia pabandyti pasidaryti ir man . Ir kiausiniu lukstuose susodinta zolyte(ar kvieciai) labai grazus dekoras virtuveje. Parodysiu dukrytei tai gal uzsimanys taip pasodinti. Aciu uz fainas idejas 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Re: Interjero idėjos Parašytas: Sek Rgs 05, 2010 8:54 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sword-lily
|
Pranešimo tema: Re: Interjero idėjos Parašytas: Pen Rgs 24, 2010 4:55 pm |
|
|
Kaip fainiai! net nebuciau pagalvojus 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
loona666
|
Pranešimo tema: Re: Interjero idėjos Parašytas: Ant Spa 19, 2010 8:27 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Kov 20, 2007 12:36 pm Pranešimai: 126 Miestas: cookstown, N.Ireland
|
sveikos merginos..gal kuri turit kokiu ideju kaip pasigaminti rubu kabykla?..pametekit kokiu ideju..as savo prieskambari perdaziau, norisi truputi atsviezinti... pati internete ziurejau, radau visai neblogu ideju  o cia aprasymas kaip pasigaminti, deja angliskai http://www.designspongeonline.com/2009/ ... -rack.html
_________________ visko po truputi......
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|