|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Nuostabus popieriaus pasaulis :) Parašytas: Sek Geg 06, 2007 9:23 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
brashke
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Geg 06, 2007 9:36 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Rgs 03, 2006 7:04 pm Pranešimai: 1934 Miestas: Vilnius
|
O, kaip grazu! O jau tie sviestubai
Kazi, gal ten koks specialus popierius, nes siaip juk ikaista ir gali uzsidegti...
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Geg 06, 2007 9:37 pm |
|
|
jo man atrodo, kad turi būt kažkoks atsparesnis šilumai - ryžinis ar koks...  eh.. užsimaniau kažko panašaus 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Geg 07, 2007 4:30 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 12, 2007 3:42 pm Pranešimai: 3214 Miestas: Alytus Medale: 1
|
Vau, fantastiškai atrodo  kiek čia kruopštumo reikia  tie šviestuvai - kažkas nerelaus  dar labai įdomi idėja su besmegeniu - kažką panašaus galima po eglute pabandyt padaryt. Nu faina...
_________________ Kviečiu užsukti į mano dekupažuotą pasaulį
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sauletoji
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Geg 07, 2007 7:35 pm |
|
|
jo tie sviestuvai nuostabus!!! vis ziuriu jus visur apie ta ryzini popieriu kalbat kas tai ir kur ji rast? 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Geg 07, 2007 7:52 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 12, 2007 3:42 pm Pranešimai: 3214 Miestas: Alytus Medale: 1
|
Tai toks popierius, turbūt gamina iš ryžių šiaudelių  Jo struktūra skiriasi nuo medienos popieriaus, man tai šiek tiek primena flizeliną, su kuriuo standina siuvinius, daro paklijavimus. Netgi šiek tiek kaip pūkuotas, plaukuotas, kaip iš labai plonos vilnos. Jis šlapias nesitampo kaip paprastas popierius, todėl patogus naudoti. Na ir kas be ko, jis gražus. Būna visokių spalvų ir storių, su įvairiais inkliuzais (džiovintais lapais ir pan.), įvairaus rašto ir struktūros. Jei čia tiksliai nustatė, tai turbūt ir atsparus karščiui.
Pirkti būna gal tik dailininkų parduotuvėse, o pas jus dar ir specializuotose rankdarbių parduotuvėse. Kaina irgi įvairi. Aš pirkau Kaune "Meno mūzoj", tai storas A4 formato lapas kainuoja apie 2 Lt, o plonas beveik vatmano dydžio - apie 5 Lt.
Tai tiek mano žinių
Pažiūrėk į skyrelį deco ant stiklo, ten 4 psl briedžiukės vaza padaryta su ryžių popieriumi. Jį galima karpyti, plėšyti gabaliukais ir klijuoti, labai įdomiai gaunasi. Galima dar dažyti ant viršaus, piešti, klijuoti deco ir pan.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Geg 07, 2007 7:59 pm |
|
|
Nežinau Saulėtoji kaip pas Tave, pas mus parduotuvėse dailininkams ir išvis ten kur popieriaus visokių būna - kanceliariniuose prekėse 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sauletoji
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Geg 08, 2007 7:25 am |
|
|
kaip as supratau,cia tas kur uzlygina tarp medziagos.angliskai manau rice paper,reikes nuvaryt paklausynet  dekuj merginos 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Geg 08, 2007 7:33 am |
|
|
Oi oi, tik ne tas, kur tarp medžiagų deda, aš tik sakiau, kad panašus. Flizelinas yra sintetinis, o ryžių popierius iš natūralių pluoštų  Dar nesigaus kas, o aš kalta liksiu 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sauletoji
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Geg 08, 2007 1:35 pm |
|
|
|
nepergyvenk barbe jieskosiu kol nerasiu;)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Geg 08, 2007 10:10 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Sviesi tamsa
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Geg 09, 2007 6:02 pm |
|
|
|
o kaip ten tie tokie grazus darbeliai is popieriaus padaryti?
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sauletoji
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Geg 09, 2007 7:50 pm |
|
|
nu va nusipirkau kazkoki,pasakiau ryzinio popieriaus,bet man jis kaip popierius sviestinis kepimuj,nezinau ar tas 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Lachesė
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Geg 09, 2007 8:21 pm |
|
|
na gal pradėsiu nuo to,kad dėžutes daryti yra labai paprasta ,tik reikia turėti kartono ir lipalo bei fantazijos  aš studijuoju architektūrą,tai maketavimas yra mūsų duona,tad dėžutę yra žymiai lengviau padaryti ,nei kad ir tokį darbelį
arba tokį
maketavimui būtent dėžučių naudoju pilką kartoną ,kurio galima nusipirkti dailininkų parduotuvėse,tai reikia kokių 3mm storio kartono,čia kaip tik toks ir panaudotas ,viduriniai skyreliai net neklijuoti,tiesiog sunerti,.Šita dėžė purkšta sidabru.
tiesiog net nežinau,ką patarti,tai tiesiog klauskite  klijai tai lipalas,bet iš statybinių parduotuvių.
|
 |
|
Emile
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Geg 09, 2007 8:28 pm |
|
|
Lachesė, gerai klausiu  , kaip kampai dėžutės daromi, sulenkiami ar suneriami, ir kaip sulenkt, kartonas storas, gal įpjaut iš kurios pusės, man tai visai neaišku kaip daryt 
_________________ Kaip šauksi taip atsilieps
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|