Sveikos visos mano kursiokės!!!
Atidarau naują temą, bus lengviau susigaudyti.
Labai dėkui Jums uz kantrybę, pradedame naujus ,,mokslo" metus...! Gali dalyvauti ir naujos merginos, kurios nori kartu su mumis mokintis.
Norincios dalyvauti, prašau įsirašyti.
I -tema - Skrynelė siuvimo reikmenims susidėti.
Dėžė turi buti didoka, kad galetume susidėti nemazai reikalingų mažmožių siuvimui.
Norečiau kad panaudotumete skrynios dekoracijai ne tik popierių ar servetėles, bet ir mezginelius, sagas, juosteles, sagtis, segtukus, žiogelius ir tt.
Visa tai turėtų būti stipriai priklijuota, pertepta klijais, išdžiovinta, ir paskui dažyta, dekoruota, lakuota.
Negali mezgineliai buti tik priklijuoti ir palikti taip kaip yra, turi buti priklijuoti, pertepti keleta kartu klijais, o paskui dazyta, ir taip viska ka naudosite.
Aš ruosiu nauja pamokele, kaip pasidaryti tokia skrynele. ( pamokėlė jau yra -
ČiaBet jusu prašau, jau dabar panaudojant savo fantazija sukūrti tokįmaza kurinėli, sujungiant daug įdomiu dalykėliu į visumą.
Jeigu naudosite daug mezginėlių, juostelių, sagų, žiogeliu , ir tt, galite tik nudažyti, sendinti panaudojant patinas, metalizuoti ir tt., galima, kad nebutu visko per daug nenaudoti popierinių motyvų, bet jeigu neša jūsų vaizduotė, galima naudoti ir popierinius motyvus.
Pasikvieskite vaizduotę i pagalba!!!
Įdomiausios ir gražiausios skrynelės autorius bus apdovanotas siuvimo reikmenų rinkinelių!!!! (Mezgineliai, juostelės, dekoratyvines virvutės, smulkus karoliukai siuvinejimui, mulinė, dekoratyvus filcas, ir pan. )
Skrynelės atlikimui - mėnesis. Iki 5.11.2010.
Prasau dar kartuka visas, taip pat ir senbuves, patvirtinti dalyvavimą, ir laukiame naujokių!!!Sčrašas:
1. Auguste
2. 22vilma
3. edulia