|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
julina
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Pen Bir 25, 2010 9:29 pm |
|
|
|
Tai aisku, kad atsiskaitysiu, nes paskui dar į antrą kursą neperkelsit...
_________________ Parduodu medinukų likučius http://public.fotki.com/pirkimekartu/likuiai-medinukai/
Mano darbeliai www.linosgalerija.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Luneta
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Pir Lie 26, 2010 7:00 pm |
|
 |
| Kandidatė į Craftlady |
 |
Užsiregistravo: Pir Sau 18, 2010 5:53 pm Pranešimai: 40 Miestas: Kaunas
|
Na ka jau ir man atostogos baigėsi Iš karto atsiskaitau darbelį, nemėgstu būt skoloj  Nelabai išeina gerai nufotkint, prastas aparatas ir nesimato atspalvių... 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Vojengi
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Pen Rgp 27, 2010 11:09 am |
|
|
A tai čia dar gyvų yra? Rugsėjo 1-oji artėja, o nei mokytojos, nei mokinių nesimato? 
_________________ Jei tau nepasisekė vieną kartą, nebebandyk dar kartą; sunaikink visus įkalčius, kad bandei...
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Sek Rgp 29, 2010 6:47 pm |
|
|
Mokytoja lanko kursus kasdien po 8 val. Dar 3 savaites liko... Luneta pagal kokia tema atsiskaitai? Pasistengsiu paruosti nauja tema. Prasau rasytis kas lankys toliau, ar bus naujokiu? 
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
edulia
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Pir Rgp 30, 2010 1:27 pm |
|
|
Aš ir toliau prisijungiu prie mokinių 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
22vilma
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Pir Rgp 30, 2010 5:35 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Rgp 15, 2009 6:30 pm Pranešimai: 598 Miestas: Falmouth, UK Medale: 1
|
lietuve, toliau noriu testi mokslus  . Viska atsiskaiciau, laukiu nauju uzduociu 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Luneta
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Pir Rgp 30, 2010 6:12 pm |
|
 |
| Kandidatė į Craftlady |
 |
Užsiregistravo: Pir Sau 18, 2010 5:53 pm Pranešimai: 40 Miestas: Kaunas
|
Už paskutinę - gi niekas nenaudota  tik dažai ir servetėlė Visos kitos jau senai priduotos 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Auguste
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Šeš Rgs 18, 2010 4:29 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Rgp 26, 2008 6:17 pm Pranešimai: 407 Miestas: Kaunas
|
Pirmyn pirmyn! As irgi noriu testi kursus 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Ant Rgs 21, 2010 8:27 am |
|
|
Sveikutes visos kursiokes! As irgi jau baigiau kursus kurie man uzeme begales laiko, dar ir dabar vakarais isbaigineju siuti drabuzelius ka pradejau kursuose, iki sekancio pirmadienio paruosiu tema, dar truputeli noriu Jusu pagalbos, ka labiausiai noretumete ismokti, kas dar sunkiai einasi, ar turite pasiulymu, ar man pasirinkti savo nuoziura? 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
julina
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Tre Rgs 22, 2010 8:52 am |
|
|
aš tai dalyvausiu toliau. bandysiu atsiskaityti skolas, nes vasarą buvo daug darbų ir dar plius vestuves ruošėme. Dabar viskas po truputį grįš į savo vietas, tai galima vėl mokytis 
_________________ Parduodu medinukų likučius http://public.fotki.com/pirkimekartu/likuiai-medinukai/
Mano darbeliai www.linosgalerija.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
22vilma
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Ant Rgs 28, 2010 1:20 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Rgp 15, 2009 6:30 pm Pranešimai: 598 Miestas: Falmouth, UK Medale: 1
|
lietuve, ruoskit uzduotis savo nuoziura  .
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Ant Spa 05, 2010 9:34 am |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Auguste
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Ant Spa 05, 2010 8:54 pm |
|
|
Sarasas: 1. Auguste 2... 3... O kaip del to vasarisko konkurselio? Kazkaip cia viskas vangiai vyksta.. 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Ant Spa 05, 2010 9:01 pm |
|
|
Auguste, labai gerai kad priminei, dar neuzbaigtas paskutinis konkurselis, man gal tik vienai nuspresti apie darbelio lygi, lygtai truputi nera gerai, o jejgu traukti burtus, kam laime iskris, ar visos kartu isrinksime kam klius dovanele, kaip galvojate??? 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Auguste
|
Pranešimo tema: Re: Lietuves virtualus decoupage pradmenu kursai - pradedanciom! Parašytas: Ant Spa 05, 2010 9:25 pm |
|
|
As uz tai kad arba visos arba kad jus/tu (nezinau kaip kreiptis  ) Burtai manau ne pats tinkamiausias budas 
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|