|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
PlushyBear
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Vas 18, 2010 4:03 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Sau 30, 2010 1:48 pm Pranešimai: 24 Miestas: Kybartai
|
kleckepyte rašė: *Ir iš antro karto pavykęs (kartais šiek tiek besiskirianti vilna reiškia laaabai daug...) šalis veltas ant šilko ponge, jį vėliau net 12 valandų  Beje, šio šalio vėlimo istoriją pateiksiu ryt pamokėlėse:
Velokai pamaciau, tai nesumasciau kaip kitaip paklausti apie tą šalikėlį  Labai labai gražus !  man šis darbelis labiausiai ir patiko. Norejau paklausti ar kai vėlei šlapiuoju būdu, tai taip paprastai ir išdėliojai tą vilną? Nu taip languotai? Nes aš ir tokios labai norėčiau.
Ir tikriausiai iš merino sluoksnos vilnos vėlei, taip? 
Paskutinį kartą redagavo PlushyBear Pen Vas 19, 2010 7:14 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Vas 19, 2010 7:12 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
Merginos, labai ačiū už tiek pagyrimų, seniai bebuvau užėjusi  Tai ir į klausimus neatsakiau
Daluze, dėkui  O šuniuko vilnos na tik jei kokių pažįstamų šuniukų turi, gali paprašyti, kad nupešiotų, nesu girdėjusi apie jų pardavimą
PlushyBear, taip, velta tikrai iš sluoksnos ir klota kvadratukais, pažiūrėk į pamokėlę, viskas smulkiai aprašyta
Na jei jau užėjau į savo temelę, tai įkelsiu kelis darbelius
Veilokai iš natūralios lietuviškos vilnelės (va o lietuviška vilnelė labai man patiko šita, nes bačiukai gavosi itin minkšti, labai labai malonūs avėti, žymiai malonesni už parduotuvinio karšinio tapkius):
Ten buvo broliu, o čia jo sesei:
Čia dar kai kurie darbeliukai:
O čia raktinės, kopijuotos kaip pavyzdžiai iš žurnaliuko Filz-it:
Labai daug darbelių taip ir liko per visokius skubėjimus neužfiksuoti, kitus dar laikui bėgant parodysiu 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
PlushyBear
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Vas 19, 2010 9:48 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
giedrianka
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Vas 19, 2010 9:57 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Geg 20, 2007 12:03 am Pranešimai: 1657 Miestas: Klaipėda/Kaunas Medale: 2
|
kleckepyte, Labai dailu, man tos oranžinės tapkutės superinės 
_________________ Atsiprasau uz zinutes be lietuvisku raidziu, techniniai nesklandumai...  Let the beauty of what you love be what you do. (Paulo Coelho)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
PlushyBear
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Vas 19, 2010 10:07 pm |
|
|
Oj, jau radau kur tą pamokėlę galėčiau rasti, bet man neatidaro  ir rašo, kad ,,website is broken'' 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kilina
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Vas 21, 2010 10:45 am |
|
Užsiregistravo: Sek Lap 08, 2009 7:55 pm Pranešimai: 876 Miestas: kaunas
|
kleckepyte atejau pas tave pasiziureti ir  labai grazu ir spalvytes tokios siltos,kaip ir daikteliai.O skara 
_________________ Grožis yra Dievo šypsena,įkūnyta gamtos ir žmogaus kūriniuose
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Vas 21, 2010 5:59 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
giedrianka, kilina, ačiū jums labai labai
PlushyBear, na vat, ne taip supratau  Na aš atsakiau pagalbos skyrelyje 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
urupeja2
|
Pranešimo tema: Re: Kleckepytės veltinukai :) Parašytas: Pir Kov 08, 2010 1:48 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Lap 15, 2009 10:33 pm Pranešimai: 426 Miestas: Klaipeda
|
|
labai grazus dareliai, tapukai kokie simpatiski, o koki sluoksni dedat vilneles (as saviesiems tai 6 sluoksnius dedu)
_________________ MANO DARBELIAI
http://public.fotki.com/urupeja2/
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Re: Kleckepytės veltinukai :) Parašytas: Ket Kov 11, 2010 4:01 pm |
|
|
urupeja2, ačiū  Jei karšinio tapkutės, tai nelabai skaičiuoju, tiesiog 200-300 gramų (jei didelesnius veliu) paskirstau į keturias dalis ir išsikloju kuo tolygiau, jei su sluoksna vaikiškus veliu, tai vėlgi nuo dydžio priklauso, leliukams tai veliu kuo plonesnius - porą tik sluoksnių dedu, didelesniems - keturis sluoksnius normalaus storio, ir taip pat skaičius nuos sluoksnių storio, manau, priklauso, jei plonai klojant tai galima daugiau 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Re: Kleckepytės veltinukai :) Parašytas: Ket Kov 11, 2010 6:34 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Re: Kleckepytės veltinukai :) Parašytas: Pen Kov 12, 2010 8:16 am |
|
|
Kleckepyte, o koks sablonas tam ale pampadur krepseliui, neisgalvojukoks turi buti, labai jau noretusi toki nusivelti, ar tuos lapelius issikerpi paskui ar is kart jau taip nuveli? 
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Re: Kleckepytės veltinukai :) Parašytas: Šeš Kov 13, 2010 12:23 am |
|
|
Migla, labai labai ačiū  Man tie pirmieji irgi arti dūšios lietuve, čia šabloniukas yra apvalus "blynas", kuomet apveliu vilnelę, tada per viduriuką vienoje pusėje iškerpu skylę, ištraukiu šabloną, veliu formuoju, ir tada dar galima kirpti tuos kraščiukus zigzagu, bangelėm ar dar kaip tik beišgalvojam 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Re: Kleckepytės veltinukai :) Parašytas: Šeš Kov 13, 2010 10:36 am |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Aufrite
|
Pranešimo tema: Re: Kleckepytės veltinukai :) Parašytas: Šeš Bal 10, 2010 5:54 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Re: Kleckepytės veltinukai :) Parašytas: Pen Geg 21, 2010 7:16 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|