CRAFTLADIES the most craftly ladies

Dabar yra Tre Vas 08, 2012 1:36 am

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: zidudu darbeliai
StandartinėParašytas: Tre Sau 13, 2010 7:15 am 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

jau seniai skaiciau, svajojau, ruosiausi, bet pagaliau pribrendau.... tapukams... ir labai noreciau pasidalinti pirmaisiais savo bandymais, kuriais is esmes esu labai patenkinta, nors jie ir neidealus :P bet kadangi slapiai veliau isvis pirma karta, tai sakyciau, kad kaip ir idealiai gavosi :crazy: dekui visoms uz begales sauniu patarimu tapuku temoje!!! Be jusu tikrai nebuciau taip padariusi!!! :Rose: :Rose: :Rose:

Taigi, nutariau turiningai praleisti ziemos atostogas... ir pradejau nuo tapuku savo mazyliui... ka reiskia kloti vilna gana storai neturejau supratimo, tai gal tie tapukai ir siek tiek per ploni gavosi... dar norejau, kad ties keltim labiau pasitrauktu, bet jau niekaip nesigavo nors labai intensyviai bandziau... na, visas procesas su visom iskarpom, paskaitymais ir pan. man uztruko apie 6-7 val. o rezultatas cia :oops:

Paveikslėlis

na, o kad butu lengva greitai suprasti kuris batukas ant kurios kojos (ypac vaikui ir teciui :D ), tai nutariau dar saulutes numezgus prisiuti... vaikiukui labai patinka tapukai, tik truputi smunka, kai sedi kojas nukabines... :oops: tai kartais sededamas prie stalo, nusiauna ir pasideda salia and suolo :D

Antrasis bandymas buvo skirtas man :Yahoo!: nutariau ideti suns vilnos ir nusivelti tikrai STORAS sliures... tai velesi sunkokai... storis nevisai visur vienodas (susidare siokios tokios siulytes sonuose, kuriu nesugebejau pilnai istrinti, bet nesiojimui tai is tikruju visiskai netrukdo :P ) jau buvau pagalvojusi, kad gal tai ir paskutines mano slepetes :( bet rezultatas labai dziugina :Yahoo!: dabar kas vakara po darbo tiesiog kaifuoju :kabo: Tiesa, jas tik nuveltas teko intensyviai nuskusti, nes suns vilna islindo i pavirsiu ir tiesog styrojo, tai as ja iskart su vyro skustuvu :twisted:
Stai tie mano numyleti tapukai
Paveikslėlis

ir kaip manot kuo visa tai pasibaige??? aisku treciais tapukais! nes pagalvojau, kad tai butu puiki dovana sesutei 40-mecio proga uz poros savaiciu... Taigi, ir vel veliau, si karta kazkaip labai maloniai, jau jautesi, kad visai kitaip darosi ir pan. tik... sesutei jie bus akivaizdziai per mazi, kazkaip dziudami dar susitrauke... tikriausiai kolegei darbe padovanosiu, jei kojai tiks :unknown:
Paveikslėlis

Na, o dabar vel teks eiti vilnos ir savaitgali vel bandysiu sesutei dovana nuvelti... ir dar sau i darba labai noriu... taigi, tesinys garantuotas... %)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Reklama
Craftlady ;)
Pradedanti Craftlady ;)
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Tre Sau 13, 2010 8:20 am 
Atsijungęs
Craftlady mokytoja
Craftlady mokytoja
Vartotojo avataras

Zidudu, labai graziai nuvelta, fainuciai tapukai, buvo nelengva, bet tikrai verti tavo pastangu, na o svarbiausiai kazka naujo ismokai... %) %) :good: :Bravo: :Rose: :Rose:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir Sau 18, 2010 6:24 am 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

stai ir savaitgalio tesinys.... kas graudziausia, kazkaip nesiseka man su ssesutes tapukais, siuos veliau jai, bet jie vel gavosi per mazi :( nors aisku nera to blogo kas neiseitu i gera - turiu tapukus darbui :Yahoo!:
Paveikslėlis

Na, o sesutei tada dar vienus veliau, si karta bandziau is karsinio, tai kazkaip sunkiai formavosi ir sunkiai "traukesi", na ir dar ten visokiu nesamoniu pridirbau, tai yra sumaisiau ne tas spalvas, gavosi tokie "purvini"... tai juos dabar dar reikia dekoruoti, kad igautu padoresni vaizda %) kai pabaigsiu, imesiu...

O kad nuraminti dusia del nesekmes, tai sekmadieni dar paklotuka darbui nuveliau. pas mus tokie nauji stalai, tai baisu net puodeli pastatyti, kad neliktu kokios demes :o tai nusiveliau paklotuka...
Paveikslėlis
Jauciu, kad veltinis ima mane "kabliuoti" :twisted:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir Sau 18, 2010 8:00 am 
Atsijungęs
Craftlady Moderatorė
Craftlady Moderatorė
Vartotojo avataras

Medale: 2
I vieta (1) II vieta (1)
zidudu, Šaunuolė :good: :Bravo: labai dailios tapkutės, super ;) :Rose: ir padėkliukas labai dailus išėjo :) šaunuolė, tau puikiai sekasi velti :) :Rose: taip ir toliau ;) :Bravo:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir Sau 18, 2010 2:39 pm 
Atsijungęs
Įžymi Craftlady
Įžymi Craftlady
Vartotojo avataras

Taip tapkutes tikrai fantastiskos.. :kabo:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir Sau 18, 2010 2:41 pm 
Atsijungęs
Craftlady Moderatorė
Craftlady Moderatorė
Vartotojo avataras

Medale: 2
II vieta (1) III vieta (1)
zidudu, kaip puikiai tau sekasi velti :good: labai gražu %) ir forume atsirado dar viena tapkiukų velėja :good: :Bravo:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant Sau 19, 2010 5:51 am 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

dekui merginos uz visus grazius zodzius... :kiss: paciai buvo didelis atradimas, kad taip galiu, kad nieko nesugadinau, nors ir ne idealiai nuveliau... na, as esu ganetina pedante ir kaip darbe sako "triguba perfekcioniste" :oops: aisku dar matyt ir rankos tinkamoj vietoj isaugusios :D
na kaip cia pasakius del tos dar vienos tapuku velejos.... :oops: bijau, kad tai nera mano gyvenimo aistra, bet siaip tai patinka... patinka, kad gali pats pasidaryti (sitas dalykas mane tikrai veza :Yahoo!: ) ir kitam silta, miela dovana padovanoti labai smagu, nes parduotuves ir materializmas mane jau purto :AAAA:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant Sau 19, 2010 12:31 pm 
Atsijungęs
Įžymi Craftlady
Įžymi Craftlady
Vartotojo avataras

Medale: 1
I vieta (1)
zidudu, grazus darbeliai. Tie paklotukai - labai gera ideja. Pas mane ta pati beda - ant stalo lieka ziedai nuo puodeliu :cry: .
Tapkutes superines :good:.
Jauciu (nezinau kodel), kad greit pamatysim veltus zaisliukus :D .

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant Sau 19, 2010 6:51 pm 
Atsijungęs
Įžymi Craftlady
Įžymi Craftlady
Vartotojo avataras

Labai gražūs darbai :Rose: :Bravo: :good: man labai jaukus padėkliukas po puodeliu :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant Sau 19, 2010 8:16 pm 
Atsijungęs
Craftlady fanatė ;)
Craftlady fanatė ;)
Vartotojo avataras

Medale: 1
II vieta (1)
zidudu, kokie šiltučiai ir jaukūs tapiukai :akin: :meile: o padėkliukas :kabo: primena kosminį ūką... :pilot: labai gražu :Rose:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Tre Sau 20, 2010 6:32 am 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

oi kiek cia graziu zodziu %) net sirdis apsalo :shock: :Rose:
na, o cia tie nenusiseke tapukai sesutei... dabar jie gan padoriai atrodo, bet siaip tai mano akimis tai pats prasciausias darbas... nesigavo grazi patogi forma, na o apie ju "restauravima", kad igautu padoru pavidala geriau nepasakosiu. dabar jie yra tokie, kokius matote ir jie vis tik keliaus si savaitgali pas sesute, nes dar vienu nuvelti jau nebespesiu :o
Paveikslėlis

22vilma, na, nezinau kaip ten su tais zaisliukais :D kazka is tos serijos gal ir pamatysite link balandzio pabaigos, bet ne visai zaisliukus, tiksliau zaisliukai nebus velti, bet sis bei tas bus velto... :"": dabar galite laukti, svarbiausia suintriguoti :P

oi tiesa, norejau paklausti, gal kas zinot, kuo teptuka po paduku tepimo isvalyti? zibalas tikrai nepadeda, isbandziau :pardon:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sek Sau 24, 2010 4:22 pm 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

fainuciai paklotukai :Bravo:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir Vas 15, 2010 3:41 am 
Atsijungęs
Craftlady Moderatorė
Craftlady Moderatorė
Vartotojo avataras

Medale: 3
II vieta (1) III vieta (2)
zidudu, oho :shock: kokia ŠAUNUOLĖ :Bravo: :Bravo: :Bravo: Na kiek grožybių iškart privėlei :Rose: Labai labai džiaugiuosi :Rose: :Rose: :Rose: Labai smagios istorijos ir dar puikesni rezultatai :Bravo:
Psss..kitą kartą paprašyk kokio vyriškio, kad per mažus tapkiukus gerooookai pratampytų ;) Ir kuo daugiau prikišk į vidų audinių ar popieriaus prieš džiovindama ;)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: zidudu darbeliai
StandartinėParašytas: Pen Sau 21, 2011 1:10 pm 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

oi kaip seniai cia buvau... o kiek groziu radau tarp kitu merginu darbeliu, kaip uzveze... ir prisiminiau, kad turiu gi ir as dar vienus tapkiukus, kuriuos nuveliau savo mazajam i darzeli
Paveikslėlis

na, o kitu savo svajoniu dar neigyvendinau, tai dar viskas priesaky :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: zidudu darbeliai
StandartinėParašytas: Sek Sau 23, 2011 10:43 am 
Atsijungęs
Craftlady Moderatorė
Craftlady Moderatorė
Vartotojo avataras

labai gražūs tapkiukai :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.