|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
|
Puslapis 1 iš 1
|
[ 15 pranešimai(ų) ] |
|
| Autorius |
Žinutė |
|
zidudu
|
Pranešimo tema: zidudu darbeliai Parašytas: Tre Sau 13, 2010 7:15 am |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 12, 2008 8:36 am Pranešimai: 138 Miestas: Vilnius
|
jau seniai skaiciau, svajojau, ruosiausi, bet pagaliau pribrendau.... tapukams... ir labai noreciau pasidalinti pirmaisiais savo bandymais, kuriais is esmes esu labai patenkinta, nors jie ir neidealus  bet kadangi slapiai veliau isvis pirma karta, tai sakyciau, kad kaip ir idealiai gavosi  dekui visoms uz begales sauniu patarimu tapuku temoje!!! Be jusu tikrai nebuciau taip padariusi!!!
Taigi, nutariau turiningai praleisti ziemos atostogas... ir pradejau nuo tapuku savo mazyliui... ka reiskia kloti vilna gana storai neturejau supratimo, tai gal tie tapukai ir siek tiek per ploni gavosi... dar norejau, kad ties keltim labiau pasitrauktu, bet jau niekaip nesigavo nors labai intensyviai bandziau... na, visas procesas su visom iskarpom, paskaitymais ir pan. man uztruko apie 6-7 val. o rezultatas cia
na, o kad butu lengva greitai suprasti kuris batukas ant kurios kojos (ypac vaikui ir teciui  ), tai nutariau dar saulutes numezgus prisiuti... vaikiukui labai patinka tapukai, tik truputi smunka, kai sedi kojas nukabines...  tai kartais sededamas prie stalo, nusiauna ir pasideda salia and suolo
Antrasis bandymas buvo skirtas man  nutariau ideti suns vilnos ir nusivelti tikrai STORAS sliures... tai velesi sunkokai... storis nevisai visur vienodas (susidare siokios tokios siulytes sonuose, kuriu nesugebejau pilnai istrinti, bet nesiojimui tai is tikruju visiskai netrukdo  ) jau buvau pagalvojusi, kad gal tai ir paskutines mano slepetes  bet rezultatas labai dziugina  dabar kas vakara po darbo tiesiog kaifuoju  Tiesa, jas tik nuveltas teko intensyviai nuskusti, nes suns vilna islindo i pavirsiu ir tiesog styrojo, tai as ja iskart su vyro skustuvu
Stai tie mano numyleti tapukai
ir kaip manot kuo visa tai pasibaige??? aisku treciais tapukais! nes pagalvojau, kad tai butu puiki dovana sesutei 40-mecio proga uz poros savaiciu... Taigi, ir vel veliau, si karta kazkaip labai maloniai, jau jautesi, kad visai kitaip darosi ir pan. tik... sesutei jie bus akivaizdziai per mazi, kazkaip dziudami dar susitrauke... tikriausiai kolegei darbe padovanosiu, jei kojai tiks
Na, o dabar vel teks eiti vilnos ir savaitgali vel bandysiu sesutei dovana nuvelti... ir dar sau i darba labai noriu... taigi, tesinys garantuotas... 
_________________ Mano kraitelis.... http://public.fotki.com/zidudu/
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 13, 2010 8:20 am |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
zidudu
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Sau 18, 2010 6:24 am |
|
|
stai ir savaitgalio tesinys.... kas graudziausia, kazkaip nesiseka man su ssesutes tapukais, siuos veliau jai, bet jie vel gavosi per mazi  nors aisku nera to blogo kas neiseitu i gera - turiu tapukus darbui
Na, o sesutei tada dar vienus veliau, si karta bandziau is karsinio, tai kazkaip sunkiai formavosi ir sunkiai "traukesi", na ir dar ten visokiu nesamoniu pridirbau, tai yra sumaisiau ne tas spalvas, gavosi tokie "purvini"... tai juos dabar dar reikia dekoruoti, kad igautu padoresni vaizda  kai pabaigsiu, imesiu...
O kad nuraminti dusia del nesekmes, tai sekmadieni dar paklotuka darbui nuveliau. pas mus tokie nauji stalai, tai baisu net puodeli pastatyti, kad neliktu kokios demes  tai nusiveliau paklotuka...
Jauciu, kad veltinis ima mane "kabliuoti" 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Sau 18, 2010 8:00 am |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Auguste
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Sau 18, 2010 2:39 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Rgp 26, 2008 6:17 pm Pranešimai: 407 Miestas: Kaunas
|
Taip tapkutes tikrai fantastiskos.. 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
giedrianka
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Sau 18, 2010 2:41 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Geg 20, 2007 12:03 am Pranešimai: 1657 Miestas: Klaipėda/Kaunas Medale: 2
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
zidudu
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Sau 19, 2010 5:51 am |
|
|
dekui merginos uz visus grazius zodzius...  paciai buvo didelis atradimas, kad taip galiu, kad nieko nesugadinau, nors ir ne idealiai nuveliau... na, as esu ganetina pedante ir kaip darbe sako "triguba perfekcioniste"  aisku dar matyt ir rankos tinkamoj vietoj isaugusios
na kaip cia pasakius del tos dar vienos tapuku velejos....  bijau, kad tai nera mano gyvenimo aistra, bet siaip tai patinka... patinka, kad gali pats pasidaryti (sitas dalykas mane tikrai veza  ) ir kitam silta, miela dovana padovanoti labai smagu, nes parduotuves ir materializmas mane jau purto 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
22vilma
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Sau 19, 2010 12:31 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Rgp 15, 2009 6:30 pm Pranešimai: 587 Miestas: Falmouth, UK Medale: 1
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
romaievamatilda
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Sau 19, 2010 6:51 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Sau 19, 2010 8:16 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 12, 2007 3:42 pm Pranešimai: 3214 Miestas: Alytus Medale: 1
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
zidudu
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 20, 2010 6:32 am |
|
|
oi kiek cia graziu zodziu  net sirdis apsalo
na, o cia tie nenusiseke tapukai sesutei... dabar jie gan padoriai atrodo, bet siaip tai mano akimis tai pats prasciausias darbas... nesigavo grazi patogi forma, na o apie ju "restauravima", kad igautu padoru pavidala geriau nepasakosiu. dabar jie yra tokie, kokius matote ir jie vis tik keliaus si savaitgali pas sesute, nes dar vienu nuvelti jau nebespesiu
22vilma, na, nezinau kaip ten su tais zaisliukais  kazka is tos serijos gal ir pamatysite link balandzio pabaigos, bet ne visai zaisliukus, tiksliau zaisliukai nebus velti, bet sis bei tas bus velto...  dabar galite laukti, svarbiausia suintriguoti
oi tiesa, norejau paklausti, gal kas zinot, kuo teptuka po paduku tepimo isvalyti? zibalas tikrai nepadeda, isbandziau 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
juste
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Sau 24, 2010 4:22 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Bal 28, 2008 2:14 pm Pranešimai: 166 Miestas: Utena
|
fainuciai paklotukai 
_________________ juste
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Vas 15, 2010 3:41 am |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
zidudu
|
Pranešimo tema: Re: zidudu darbeliai Parašytas: Pen Sau 21, 2011 1:10 pm |
|
|
oi kaip seniai cia buvau... o kiek groziu radau tarp kitu merginu darbeliu, kaip uzveze... ir prisiminiau, kad turiu gi ir as dar vienus tapkiukus, kuriuos nuveliau savo mazajam i darzeli  na, o kitu savo svajoniu dar neigyvendinau, tai dar viskas priesaky 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Katinėlė
|
Pranešimo tema: Re: zidudu darbeliai Parašytas: Sek Sau 23, 2011 10:43 am |
|
Užsiregistravo: Šeš Bir 19, 2010 2:32 pm Pranešimai: 243 Miestas: Vilnius ;)
|
labai gražūs tapkiukai 
|
 |
|
Puslapis 1 iš 1
|
[ 15 pranešimai(ų) ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|