|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
sauletoji
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Bir 22, 2009 12:55 pm |
|
|
giedrianka,
Daluze, dietos nesilaikau,tik mazesnes porcijas valgau, sunku laikytis dietos kai pati gamini  , aisku bandeles uzdraudziau sau ir maziau kavos,vietoj to daug daug vandens ,pradejau 2-3 kartus per savaite greitu eismu eit 8km ir kiekviena diena po 1h gimnastika,pats sunkiausias dalykas prisiverst gimnastika,ypac kai visa ziema ,mano gimnastika buvo tik tvarkymas 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Ozka
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Lie 15, 2009 4:44 pm |
|
|
|
Niu as ir turiu papildoma ne viena ir ne 5 kg. IR mane labaiusiai nervina kai zmones aiskina kad esu normali neperstora neperplona ir turiu mylet save tokia kokia esu. NEsiskundziu meile sau na bet jau savo gelbejimosi rat ir pilvo negaliu pamilt niekaip. BAisu i veidrodi ziuret. Dietu istiesu nebendziau bet ir nesimaitinu labai blogai. BAndziau sportuot. Ejau i sporto kluba po darbo tai gryzus nieko nereikejo nei algyt nei maisto, tik miegot(sportavau pagal kineziterapeutes sudaryta programa). NA ir dar buvo meginimu sportuot bet nekas gavos. JAu kazkaip paciai nesmagu vis po kilograma per metus priaugu ti taip pamazu pamazu ir nzn kas bus. Audziu minti kokiu kitokiu sportu uzsiimt gal joga, ar tai ci. GAl kas bande ka panasaus
|
 |
|
Katulis
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Lie 25, 2009 1:07 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Lie 25, 2009 11:44 am Pranešimai: 62 Miestas: Kaunas
|
| Į viršų |
|
 |
|
Zaveckë
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Gru 05, 2009 12:38 pm |
|
|
|
visa laime dar neteko su antsvoriu kovoti 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
RaGaNiUkE
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Sau 11, 2010 8:15 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Bal 20, 2009 7:31 pm Pranešimai: 74 Miestas: Kaunas
|
Sveikos  Nors aš su antsvoriu problemų neturiu tačiau galiu duoti patarimą kaip kovoti su svoriu  pirmas būdas,nevalgyti po 18 valandos (daugumai žmonių toks būdas tikrai padeda),o antras būdas,tiesiog pradėti lankyti kokį nors sporto klubą.  Na bet juk svarbiausia ne išorė,o vidus 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Sau 12, 2010 5:59 pm |
|
|
Ne visada tinkama, ir gerai jau daugiau nevalgytipo 18 val, tai tinka tiems kas eina miegoti apie 22:00 val, o jejgu krenti i lova apie 1:30, tai tiek laiko sunku bus atlaikyti...
Paskutini karta reikia valgyti 3 - 4 val , pries einant miegoti... 
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Sau 12, 2010 7:29 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 12, 2007 3:42 pm Pranešimai: 3214 Miestas: Alytus Medale: 1
|
lietuve, žinau tą jausmą, kai sėdi prie darbelių iki 1-2 val. nakties, tai kokią 12 dar eini šaldytuvo prarevizuot... sąžinei nuramint stengiuosi pavalgyt iki 12... 
_________________ Kviečiu užsukti į mano dekupažuotą pasaulį
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|