|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Spa 11, 2009 12:58 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
lietuve, barbe9darbe, labai ačiū jums  Mano koja iš tiesų labai siaura, jie man netgi laisvoki! Bet kadangi esu visiška šaltišė, tai su kojinėm storesnėm pats tas  Dėl šuniuko vilnos, tai čia borderkolio mišrūno pavilnė  Kaime turiu numylėtinę Meškutę, va šitą:
Tai pavasarį jai kuokštais, kaip Barbytė kad sakė, slinko pavilnė, jai niežti labai, tai aš ją iššukuoju, maišais plaukų prišukuojam, na tai sumąsčiau pamėginti  Šiaip labai švelnus jos kailiukas, bet matyt ne vėlimui skirtas 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
giedrianka
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Spa 11, 2009 3:17 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Geg 20, 2007 12:03 am Pranešimai: 1657 Miestas: Klaipėda/Kaunas Medale: 2
|
kleckepyte, ir man patinka tavo tapkutes  idomiai atrodo tie siūliukai padekoruoti, vis sugavoji naujų puošimo būdų  o man dar neteko girdėt apie šuns kailį, bet tikiuos gerai nešiosis 
_________________ Atsiprasau uz zinutes be lietuvisku raidziu, techniniai nesklandumai...  Let the beauty of what you love be what you do. (Paulo Coelho)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sviesele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Spa 11, 2009 4:41 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Vas 16, 2009 12:20 am Pranešimai: 1059 Miestas: Kaunas
|
kleckepyte, labai jaukios, ir jaučiu šiltutės šiltutės! Taigi, kiek esu girdėjus, šunų vilna visokius reumatus ir kitokias nemalonias ligas gydo! Reiks pažiūrėt, gal dar turiu to turto pas save, viena iš maniškių smarkiai garbanota buvo  . O tavo šunė kokia faina, ech pasiilgstu ir aš savo chebros 
_________________ Mano darbeliai
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Spa 11, 2009 5:04 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
giedrianka, ačiū  na ten nėra ypačdaug to kailio, tik vidurinis sluoksnis (klojau taip: spalvota vilna-Meškos vilna-spalvota vilna), va taip iš visų pusių, tai Meškos vilnos beveik ir nesimato, tik kiek į išorę išlindo
sviesele, dėkui  Jau tikrai, kad šiltutės šiltutės  Tai aš kai prisiklausiau, jog šuns plaukas labai sveikas (reumatus gydo kaip ir Tu rašai), tai sakau būtinai reikia pamėgint, o mano kojų bėda - žiemą vasarą šaltos pėdos, tai gal padės 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Spa 11, 2009 9:03 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 27, 2009 12:50 pm |
|
|
Migla, ačiū  Jau taip yra su šuns vilna, kad ne visa yra tinkama, yra šunų, kurių plaukas labai gerai veliasi, net verpia ir kojines mezga  Matyt, ne tokius šuniukus nušukavom mudvi
Na o čia keletas darbelių per savaitgalį išmūčytų  Tiesa, labai panašūs į mano ankstesnius darbus, tiesiog kam jie skirti norėjo būtent tokių ir nekitokių...
Sesučių aulinukai, norėjo, kad būtų kuo vienodesni, jog nesusipyktų...
Labai dideli auliniai  Jau itin panašius vėliau, čia tik šiek tiek atspalviai skiriasi ir raišteliai
Ir velta segė, nemaža  Su svarovskiukais keliais
Kol kas tiek 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
giedrianka
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 27, 2009 3:56 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Geg 20, 2007 12:03 am Pranešimai: 1657 Miestas: Klaipėda/Kaunas Medale: 2
|
kleckepyte, šaunuole, kaip gražu  ir čia viskas per savaitgalį? 
_________________ Atsiprasau uz zinutes be lietuvisku raidziu, techniniai nesklandumai...  Let the beauty of what you love be what you do. (Paulo Coelho)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 27, 2009 7:06 pm |
|
|
giedrianka, dėkui, sesyt  na čia viskas tiksliau per nuo sekmadienio popietės iki pirmadienio vakaro su paskaitų ir pasiruošimo joms pertrauka, ir, tiesa, juk man vyriškas galutinai sutrakt ir vieną iš vaikiškų pavelt Arvydas padėjo, nes fiiškai jėgų nelabai beturėjau...  Pamenu, kai parodai ruošiaus, tai per dieną buvo užėjęs įkvėpimas tai ir tapces nuvėliau man iki šiol gražiausias, ir berots šešias sages ir visos labai man patiko, va tai tada buvo oho, pati stebėjausi, kad taip galima... 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 27, 2009 8:30 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sviesele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 27, 2009 8:30 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Vas 16, 2009 12:20 am Pranešimai: 1059 Miestas: Kaunas
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Spa 27, 2009 9:18 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 12, 2007 3:42 pm Pranešimai: 3214 Miestas: Alytus Medale: 1
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
ausryte811
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Spa 28, 2009 8:12 am |
|
Užsiregistravo: Pen Lap 14, 2008 7:29 pm Pranešimai: 1581 Miestas: Kaunas Medale: 1
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
juste
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Sau 24, 2010 4:26 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Bal 28, 2008 2:14 pm Pranešimai: 166 Miestas: Utena
|
sauni sage. man sirdziai mielos spalvos 
_________________ juste
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
renkyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Vas 18, 2010 9:55 am |
|
|
labai labai gražūs darbeliai 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Daluze
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Vas 18, 2010 12:54 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Bir 03, 2008 5:40 pm Pranešimai: 1095 Miestas: Vilnius
|
Prisipažįstu, kad nelabai mėgstu visokius veltus papuošalus, bet kai pamatau šlepetes, tai silpna iš susižavėjimo pasidaro. O čia tokia krūva gražučių šlepetaičių
P.S. O gal kas žinot, kur šunų vilnos galima įsigyt?
_________________ Myliu gyvenimą. Čia yra ką veikti.
Pasikeiskim servetėlėmis Žiemos sportas Sugalvok norą...
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|