|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Pasikeiskime... Parašytas: Ant Rgp 12, 2008 9:12 pm |
|
|
|
Kiekviena turime ne mazai savo ranku darbeliu, bet dauguma dirbame kazkokia viena technika, kas dekoruoja dezutes, kas daro papuosalus, kas velia, kas mezga ir tt. Kartais noretusi rankdarbiu kuriu nemokame padaryti, ar dar nemokame... Atidarau sia tema, tam kad galetume viena su kita pasikeisti kai kuriais darbeliais, zinoma is anksto susitarius ar pasikeisti jau turimais , arba speceliai padaryti kazkam norima daikta. Butu labai idomu cia pamatyti tai kuo noretumet pasikeisti, ir kas su kuom keistusi. Nezinau, kur galima butu patalpinti sita temele, bet moderatores atras vieta, jejgu liks si tema, o liks jejgu bus norinciu keistis...
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rgp 19, 2008 4:16 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Moonrat
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rgp 19, 2008 6:40 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rgp 19, 2008 7:45 pm |
|
|
Kleckepyte, parasyk i privata, gal susitarsim...
O as labai noreciau kad atsilieptu merginos kas lipdo is fimo, gal kas man padarytu Jezulio, mazyte galvute, Jezulis ant ŚV. Marijos ranku, visa statulele is cyno, nuluzusi galvute, padaryciau nuotraukas , kaip tai buvo istikruju, neturi buti daryta labai labai, bet man nesigauna...
Gal as atsilyginciau kuom nors iz decupazo , pagal uzsakyma, gal ka noretu... 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
giedrianka
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Rgp 20, 2008 1:26 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Geg 20, 2007 12:03 am Pranešimai: 1657 Miestas: Klaipėda/Kaunas Medale: 2
|
Koks smagus sumanymas  Lietuve, aš galėčiau pamėginti nulipdyti, tik kad mažai praktikos turiu veidukų lipdymo....  o dėžutės dekoruotos tai ir aš labai norėčiau... 
_________________ Atsiprasau uz zinutes be lietuvisku raidziu, techniniai nesklandumai...  Let the beauty of what you love be what you do. (Paulo Coelho)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Rgp 20, 2008 6:16 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Moonrat
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Rgp 23, 2008 6:59 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
giedrianka
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Rgp 23, 2008 10:23 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Geg 20, 2007 12:03 am Pranešimai: 1657 Miestas: Klaipėda/Kaunas Medale: 2
|
Gavau, Lietuve ;) Moonrat, tik prasyk ko nori, gal atsiras kurios pagelbes tau 
_________________ Atsiprasau uz zinutes be lietuvisku raidziu, techniniai nesklandumai...  Let the beauty of what you love be what you do. (Paulo Coelho)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Princess
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Lap 04, 2008 6:26 pm |
|
|
Iš tiesų liux sumanymas 
_________________ Kaip man gera buti su jumis!:)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Mia
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Sau 21, 2009 11:16 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Sau 20, 2009 11:33 pm Pranešimai: 40 Miestas: Palanga
|
|
Labai noreciau dekupuotos dezutes arbatai (net paveiksleli kazkur esu issaugojus) tik nezinau ji ten medine ar ne. Nes dar neturiu jokios praktikos siais meno sakai.
O pasiulyti mainais galeciau siuvinetu pakabuku ar magnetuku ar koki nedideli paveiksliuka. Darbus savo esu sudejusi parase, cia liekia tik susitarimo klausimas.
_________________ Mano kryžiukai
Kasaku kolekcija
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Bir 02, 2009 12:26 am |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
Ši temelė labai šauni, tik kažkaip nevyksta mums  Na gal merginos mėginam aktyviau?  Galbūt galime ir taip - pavyzdžiui turime savo padarytą rankdarbiuką, bet jo niekada ir nenaudojome pagal paskirtį, tai galim dėti čia foto ir prašyt mainais už kokio kito rankdarbiuko?  Aš tikrai ko nors norėčiau, bet dar nesumąsčiau, bet manau, greitai čia užsuksiu su kokiu pasiūlymu 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sauletoji
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Bir 02, 2009 12:33 am |
|
|
gera mintis,va ka reiskia kai zmogus su galva 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Bir 02, 2009 6:06 pm |
|
|
|
Kleckepyte, gerai sugalvota, pradekime pateikti cia savo rankdarbelius, ka turime pasikeitimui, o paskui privaciuose zinotese susitarsime apie keitimasi, gal taip , ar dar kitaip, nes sumanymas geras, tik visai nejuda...
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Bellizimo
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Bir 07, 2009 12:11 am |
|
Užsiregistravo: Ant Rgp 21, 2007 8:27 pm Pranešimai: 61 Miestas: Kaunas/Vilnius
|
|
Sveikos, merginos ;] labai norėčiau vienai merginai (kuriai stipriai reikia emociško palaikymo) padovanoti lėlę. Mainais galėčiau padovanoti dekupažuotą šepetį, veidrodėlį arba auskarus. Jei kas susidomėjote, parašykit a.ž. ir situaciją paaiškinsiu smulkiau.
_________________ Pagaliau vasara ;}~
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Citrina c(:
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Bir 29, 2009 6:05 pm |
|
Užsiregistravo: Pen Vas 08, 2008 5:36 pm Pranešimai: 148 Miestas: Northampton
|
Sveikos as siunu meskiukus gal kas noretu kad pasiuciau ?
Mainais man labai reiketu visokiu smulkmenu papuosalu gamybai, zinau kad cia ne priemoniu pasikeitimas bet gal visgi kas nors turi nereikalingu karoliuku, telefono virvuciu ar taip kokiu niekuciu kuriu nenaudoja ?
Mano meskiukai tokie
Kolkas turiu tik tokios spalvos kailiuko, taip pat turiu raudonos bet nelabai tinka meskiukam  Pabaigtas jis apie 25-30cm dydzio, odine nosis akis galima issiuvineti arba itaisyti stiklines, arba galiu isvis akiu nedaryti ir pacios galetumete ji padekoruoti 
_________________ Mano fotografija ;D - http://flickr.com/photos/23607756@N07/
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|