|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Lap 19, 2007 10:30 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
Labai ačiū, bet dar gal žinote, ar parduotuvėse įmanoma jų surasti???
Na vat dar internete nagrinėjau nagrinėjau, ir nusprendžiau, kad galbūt skaidrūs silikoniniai klijai dar galėtų pagelbėti? Kaip manote? Man čia draugas patarė  O gal kas ir bandėte jau?  Jie žymiai pigiau pakaštuotų už lateksą iš vilnosfabriko 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
magic
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Lap 20, 2007 9:28 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Rgs 11, 2006 11:56 pm Pranešimai: 16 Miestas: Panevėžys
|
Kažkada kažkas rašė kažkuriame forume (kažkur kažkaip  ) apie patirtį su silikonu- vizualiai atrodo kaip nutepliota snargliais , dėvint atsilaupo, nes nesigeria į veltinį .
Jei naudot tik sau (ne dovanoms ir tuo labiau ne pardavimui) , jei nesvarbu išvaizda ir dėvėjimasis- tai turbūt galima pamėgint ir silikoną...
Necituoti!Mod.Migla
Paskutinį kartą redagavo magic Pen Bal 04, 2008 5:26 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Lap 20, 2007 11:12 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
Ech, ačiū už informaciją  ką dabar daryt  man reikia iki penktadienio pabaigti pusseserytei batukus gimtadieniui, bet ji laaabai slydinės, o va to latekso nebespėsiu užsisakyt ir kaaaaip man brangu, parduotuvėse nerandu, kur parduotų Klaipėdoje  gal...kas...vis dėlto...žinot kokią parduotuvę, kur to "stebuklo" latekso įmanoma rast?? Būsiu laaaaabai dėkinga 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
magic
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Lap 21, 2007 1:00 am |
|
Užsiregistravo: Pir Rgs 11, 2006 11:56 pm Pranešimai: 16 Miestas: Panevėžys
|
Och tu bėdele  , nu va - čia pasižiūrėk kontaktus šitos puikios vėlėjos http://www.veltinio.puslapiai.lt/ , ji iš pajūrio, gal pagelbėtų tau su tuo lateksu- pateptų tavųjų batukų padelius , ar bent jau patartų ką nors, nes ji "specializuojasi" batukų vėlime.
Taip pat yra Klaipėdoje "Veltinio namai" Reginos Doseth , ten ,aš taip manau irgi gali rast visko ko reikia vėlimui .
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Lap 22, 2007 8:09 am |
|
|
Ačiū labai, puiki mintis, užsuksiu į veltinio namučius, netoli kaip tik darbelio, ir kaip man iki šiol iki galvelės tokia mintis nepriėjo  Dėkutis 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Lap 24, 2007 3:10 pm |
|
|
Na vat. pagelbėjo labai Veltinio namai  Brangiai pkainavo, bet ką padarysi, na ir dabar nebeslidinės vaikiukai, tik kad nelabai gražiai atrodo padukai, kai su tuo lateksu ištepti - kaip su klijais nuklijuoti  na bet svarbu patogumas manau 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Gru 01, 2007 12:22 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
Kaip pasigaminti tokias tapkutes iš vientiso veltinio, ta prasme kaip iš kilimėlio
ČIA (trys dalys)
P.S. ir pažiūrėkit kaip išmintingai panaudoja guminį durų kilimėlį 
_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Gru 06, 2007 6:05 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Gru 23, 2007 5:37 pm |
|
|
Nava, galima ir po vieną šlepetę velti :
1.pasidaromas padidintas pėdos trafaretas, padedamas vilna, sudrėkinama
2.viskas gražiai sulyginama ir užlenkiami kraštai
3.taip pat ir ant kitos pusės uždedam vilną, užlankstom, muiluojam ir štai ką gaunam
4.po to sudedam raštus ir privelinėjam, veliam
5.tą patį darydami ir su antra šlepete turim štai tokias dvi uždaras šlepetes
6. o dabar iškirpinėjam skylutes kad kojyte galėtumėm įkišti
7. pratampom, išformuojam, suteikiam formą
8. psimatuojam, paveliam ant kojos
9. ir džiaugiamės naujomis šlepetėmis

|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Gru 27, 2007 10:46 am |
|
|
Miglutės pasidalintu vėlimo būdu išties patogu velti batukus  pati porą kartukų taip vėliau ir patiko, na bet man trupučiuką labiau patinka velti U forma naudojantis, iškart du pavyksta  ir auliukus kokio norima ilgio galima prisigalvoti 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Liucija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Lie 19, 2008 10:08 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Bal 27, 2008 4:24 pm Pranešimai: 76 Miestas: Utena :)
|
Migla, ačkū Tau be galo, tikrai pasidarysiu, nebešals kojytės su pirktinėm
O kas turi patirties, kiek kartų didesnį pagrindą, pėdutę tą , padaryt reikia, kad susiveltų tinkamas?
Nejau nieks nežino kito būdo (be to siaubingai brangaus latekso) apsaugot batukus? Slidinet man tai nieko, o ar nesusidėvės? Gal padukus galima pasiūt? 
|
 |
|
Joyy
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Lie 19, 2008 10:19 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 1:05 pm Pranešimai: 134 Miestas: Visaginas
|
Liucija, žinoma, kad galima, iš kokios nors tvirtesnės medžiagos, pavyzdžiui dirbtinės odos geriausiai tiktų  arba natūralios.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Lie 20, 2008 2:51 pm |
|
|
|
Liucija, dėl trafareto, tai pirmam ar antram puslapyje buvau įdėjus nuorodą kaip daryti tą trafaretą, šiaip jie manau nemaži gaunasi...
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Liucija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Lie 22, 2008 7:52 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Bal 27, 2008 4:24 pm Pranešimai: 76 Miestas: Utena :)
|
|
tai aš tikiu, kad nemaži, bet gal kas išduotų kiek cm prideda? Nes aš tą nuorodą matau, bet nieko nesuprantu
|
 |
|
Joyy
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Lie 23, 2008 11:59 am |
|
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 1:05 pm Pranešimai: 134 Miestas: Visaginas
|
ten parašyta, kad pridėti reikia colį (2,5cm) kiek supratau, bet kaip pastebėjau, tai visur skirtingai rašo.. tai 6cm pridėti, tai pridėti du trečdalius.. Susipainiojau visai. 
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|