|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Vas 04, 2008 6:09 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
PrinceSsė
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Vas 09, 2008 8:44 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 7:33 pm Pranešimai: 18 Miestas: Joniškis
|
Lachese : Labai gražus dienoraščiai  Jiokioj parduotuvej tokiu nerastum, riesiog nuostabu, bravo, bravo  !!! Jus tikra auksaranke!!!
Noreciau ir as pabandyt pasigamint toki popieriu, bet va labai daug laiko ir kantrybes uzima...  , o man kai kantrybes visada labai truksta... ech na bet jeigu bandysiu, tai darysiu daug lapu, kokius 10.
Beje esu maciusi kanceleriniu prekiu parduotuvese pirkti tokiu lapu, tik jau lygiai nukarpytas krasciukais, na jau pruostus darbui, bet brangiai kainuoja...
_________________ Šypsena, tai nuostabus dalykas, todėl bent akimirką nepamiršk nusišypsoti kitam, kai jam to labiausiai reikia.. ((:
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
aQwille
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Vas 20, 2008 11:44 am |
|
Užsiregistravo: Pen Sau 11, 2008 5:11 pm Pranešimai: 247 Miestas: pnvz
|
prisipirkau visokiausiu atspalviu zaliu lapu, susiplesiau nu ir pagal tas visas instrukcijas meginau gamintis popieriu  kaip ir viskas sauniai gavosi, tik neradau elektrinio mikserio, tad naudojausi kazkokiu rusu laiku, tai besukdama rankena nulauziau  bet nieko, pasiemiau masinini rakta ir su juo pabaigiau  kas mate, tai visi is juoko luzo  bet rezultatas geras, turiu grazu, zalia savo gamybos lapa 
_________________ born to be crazy
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
PrinceSsė
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Vas 25, 2008 3:54 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 7:33 pm Pranešimai: 18 Miestas: Joniškis
|
_________________ Šypsena, tai nuostabus dalykas, todėl bent akimirką nepamiršk nusišypsoti kitam, kai jam to labiausiai reikia.. ((:
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Zuikaite
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Geg 23, 2008 2:58 pm |
|
 |
| Pradedanti Craftlady |
 |
Užsiregistravo: Šeš Kov 17, 2007 8:45 pm Pranešimai: 67 Miestas: Barselona
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
JolitaK
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Lap 05, 2008 2:29 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
Labukas gal kas galetu man padeti. Noriu ismokti gaminti popieriu. Kazkada buvau girdejus kaip gaminti tik nelabai pamenu ka ten reikia deti ir kas reikalinga 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
aQwille
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Lap 05, 2008 3:25 pm |
|
|
JolitaK , viskas labai gražiai parodyta šios temos pirmajame puslapyje. Žingsnelis po žingsnelio 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
JolitaK
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Lap 06, 2008 2:44 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
aQwille, Gal galit pasakyti kiek ir kokiais kiekiais deti seveteliu, vandens, ir lipalo. 
Paskutinį kartą redagavo JolitaK Šeš Lap 15, 2008 2:32 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
aQwille
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Lap 06, 2008 8:09 pm |
|
|
Čia jau priklauso nuo to, kiek popieriaus nori pasigaminti  aš kai dariau tai nieko nematavau... taip iš akies visko dėjau  tik bandydama ir bandydama atrasi optimaliausią tau variantą  o šiaip tai lipalo reikia neperdaugint... bet aš į pirmąjį savo "lapą-bandymą" jo net nedėjau  ir gaminau, ne iš servetėlių, o iš spalvoto popieriaus (teko ilgai vargti, kol pasidarė vientisa masė) 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Luna
|
Pranešimo tema: Re: Popierių gaminame pačios Parašytas: Ket Bal 22, 2010 8:16 pm |
|
|
Ką ten auksarankė, menininkė tikra 
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|