|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
gretute1995
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Vas 02, 2010 4:10 pm |
|
 |
| Pradedanti Craftlady |
 |
|
raganiuke visiskai teisingai sako jis super 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
RaGaNiUkE
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Vas 02, 2010 8:55 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Bal 20, 2009 7:31 pm Pranešimai: 74 Miestas: Kaunas
|
Tikrai siūlau išbandyti šį šampūną,tikrai visoms patiks  jis SUPER 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Auguste
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Vas 03, 2010 1:34 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Rgp 26, 2008 6:17 pm Pranešimai: 407 Miestas: Kaunas
|
As dabar ji naudoju, bet nėra jis jau toks ypatingas 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
RaGaNiUkE
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Vas 04, 2010 8:01 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Bal 20, 2009 7:31 pm Pranešimai: 74 Miestas: Kaunas
|
Man asmeniškai tai jis tinka ir patinka 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Dolžė
|
Pranešimo tema: Re: Plaukų grožis ir priežiūra Parašytas: Sek Lie 11, 2010 11:12 pm |
|
Užsiregistravo: Pen Lie 09, 2010 11:00 pm Pranešimai: 31 Miestas: Prienai
|
|
Sveikutės ir aš tarsiu žodį.Mano sesės labai stori,purūs plaukai ,bet labai slenka ir ji naudoja ,kažkokias anpuoles...ar kažką panašaus,tokias kaip didelės tabletės,jų viduje skystis ir ji jį uždeda ant plaukų šaknų šaknis ištrina ir kažkiek palaiko ,sako padeda. o aš tai prieš prausiant galvą visus plaukus ištepu Alyvuogių aliejumi,man Kirpėja patarė,kad plaukai taip neišsausėtų,kadangi naudoju plaukų tiesinimo žnyples kartais ,pasitepti ,špalių plaukų galiukus tokiu pačiu aliejumi. Šiaip man visai patiko šampūnai Syoos .O gal čia yra tokių kurių plaukai yra taip pat stori ,trumpi ir išsipūtę?Nes aš vis kaitalioju šampūnus ir šiaip nežinau ,neatrandu ,to kažko..
|
 |
|
Vasaris
|
Pranešimo tema: Re: Plaukų grožis ir priežiūra Parašytas: Pen Lie 23, 2010 10:46 pm |
|
Užsiregistravo: Pen Vas 19, 2010 4:08 pm Pranešimai: 2 Miestas: Kaunas
|
|
Močiutės receptas nuo plaukų slinkimo: Pakaitinti druską keptuvėje, po to ją įtrinti į plaukus, palaikyti 15min ir nuplauti. Kad plaukai rečiau riebaluotūsi reikia juos rečiau ir plauti. Asmeniskai aš galvą plaudavau kas antrą dieną, kelias savaites ploviau galva tik kartą į savaitę, dabar plaukus plaunu tik kas trečią ar net ketvirtą dieną.
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|