|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Pasijuokiam kartu - linksmos istorijos is musu gyvenimo :) Parašytas: Sek Rgs 17, 2006 1:07 am |
|
|
Kadangi cia labai jau pas mus taip ramu, vien tik rankdarbiaujam  tai...nusprendziau truputeli Jus visas isjudint  Paplepam ir pasijuokiam is saves:) tai sveika
Na tai as pradedu:) Seniai seniai, uz kalnu uz mareliu  Taigi tai buvo tikrais gerais senais laikais, kai dar gyvenau bendrabutyje ( prie mokyklos). Atjunge mums viena grazu vakara sviesa:) geriausiai, kad lauke tai lempos sviecia ir toliau  na ir ka daro vaikuciai... islekem beveik visi ant kolidoriaus, musu aukste, su paklodem - vaiduokliuojam, zvengiam ir bijomes, na po kiek laiko nusibodo, as atsisedau ant palanges kolidoriuje, ziurau - grizta i bendrabuti kaimynas:) ot tai as geritai visus ant ausu pastaciau, kad ji reikia isgasdint ir pati nubegau pasislepti po durim ( durys is dvieju daliu, stiklines virsui, na zinot apie ka as), tupiu ir mazdaug taip rankas istataciau, kad iskart galeciau kaimyneli pakutenti. Girzdziu jau zingsniu, viens du,..... KUTENU, o cia..... vietoj kaimyno vaikisko balselio, toks vyriskas AAAAAAAAAAAAAA ir rankas mano nutraukdineja nuo saves ir toliau AAAAAaaa, as begu issigandus i savo kambary, o cia ... na kaip filme  , sviesa ijungia ir ka gi as matau uz saves - budinti mokytoja , daug aukstesni uz kaimyneli, tai dabar issivaizduokit kur as ji pakutenau............  Okaimynas ispaskos jam ejo ....
Va taip, kita diena i mokykla nenuejau, o jis gal ir iki siandien galvoja, kad as labai tokia nu zinot... .. NEGERA  .....
tai va tokia istorija
O Dabar JUS ( o tai as dar daug ko cia pripasakosiu:P)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
@Frida@
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgs 17, 2006 10:03 am |
|
Užsiregistravo: Sek Rgs 10, 2006 11:50 am Pranešimai: 123 Miestas: Sirvintos
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgs 17, 2006 10:05 am |
|
|
:mrgreen: :mrgreen: tu ir pasidalink 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
@Frida@
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgs 17, 2006 10:07 am |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Gabimik
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgs 17, 2006 6:32 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Rgs 11, 2006 7:09 pm Pranešimai: 243 Miestas: Kaunas
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
marcipan
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgs 17, 2006 6:47 pm |
|
|
as ir papasakosiu
sustojau uz kelius susimoketi,reikia i tokia didele kisene imesti monetas.nu tai as langa atsidarius jau kai sveiciau(matyt labai susimoket norejau)tai sveiciau,aisku i kisene ne viena moneta neikrito.o masinu uz manes eile jau susidariusi nemaza....siaubas.greit susirinkau kapeikas nuo kelio,o jau uz manes pypina skubantys zmones...
isigijau abonenta,dabar stot nereikia vaziuoji ir kukuoji,bet kartais pastebiu strigusiu moketoju tokiu kaip  as
tai stai,kai papasakoju kam tai neisivaizduoja kaip taip imanoma pramesti monetas pro tokia didele kisene.na bet as sugebejau 
|
 |
|
@Frida@
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgs 17, 2006 7:41 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Gabimik
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgs 17, 2006 9:35 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgs 17, 2006 9:44 pm |
|
|
|
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: geras
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Gabimik
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgs 17, 2006 11:03 pm |
|
|
|
:-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
briedžiukė
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Rgs 18, 2006 9:17 pm |
|
|
mano visas gyvenimas pilnas kvatojimo. visa giminė mūsų tokia, su bajeriais bajeriukais. tai, matyt, paveldėjau. na, prisipžaįstu, su manim geriau neprasidėti, nes tada gyvenimas tampa "crazy"  :mrgreen:
tokių linksmų istorijų pasitaiko beveik kasdien. tad galėčiau pasakoti ir pasakoti. bet žinot, kartais ta istorija, papasakota kitam, kuris nematė tos situacijos ar nepažįsta žmonių - visai neįdomi ir nejuokinga. o štai kas mums nutiko prieš keletą metų (kažkodėl dabar atsiminiau).
važiavom mes iš operos, tik nebeatsimenų, kurią mes žiūrėjom tąkart. vienžo, 4 panelės. aš su savo padruške ir jos kambariokė su savo drauge. atvažiavo pilnokas trulikas. bet mes radom vietas. kur yra paskutiniosios durys. tai jos atsisėdo pačiame truliko gale, už galinių durų, o mes su drauge priešais jas. vienžo, trulikus žinot, tai gal įsivaizduojat.
trulikas vis pilnėjo žmonių. ir aplink mus jau stoviniavo įsikibusių žmonių. o mes pietrankos pradėjom durniuoti. :durnele: na, mes visada taip. neduokdie mus kartu kur nors išleisti, tai visada prisidirbsim.  durniavom, juokėmės, žvengėm, paskui aš pradėjau niūniuoti lopšinę. tai draugė juokais pradėjo man aiškinti, kad aš pažeidžiu jos teises, nes ji nenori dar miego ir nenori klausytis lopšinės. tada prasidėjo mūsų "ginčas' apie laisves ir teises. (nesusidarykit įspūdžio, kad mes rėkavome per visą trūlą. ne, gražiai, girdėjo tik galas. Nors kai juokiamės, tai ant viso trūlo. Kai kurie žmonės mane iš juoko pažįsta iš toliausiais  ) faktas tik tas, kad tos mūsų kompanjonės, kurios kartu žiūrėjo operą su mumis nebekalbėjo. jos iš tų žmonių kategorijos, kurie nusišypso, kartą per mėnesį ir tada džiaugiesi kokias dvi savaites, kad nusišypsojo
ok, tęsiu. vis dar "ginčijamės" tada aš demostratyviai išsitraukiau mobilų telefoną ir sakau: ok, tad skambinam į policiją. kitaip ginčas neišsispręs. ir ką jūs galvojat? po tų žodžių man prieš akis pasirodo kažkoks pažymėjimas ir išgirstu: niekur nereikia skambinti, aš esu policija (čia geras bajeis: ne policininkas, o policija, cha, koks susireikšminimas :mrgreen: ) tai vat, truputį paskaitė moralą, mes su juo pasiginčijom ir galų gale įtikinome, kad mes ... ne girtos ir neapsinešusios narkotikais
nu bet velnias, negi linksmų plaučių žmonių nebėra? jau minėjom, mes nerėkėm ant viso trūlo, gal tik juokėmės garsiai. Tik labai linksmai durniavom tarpusavyje, o mus už tai norėjo supakuoti...
bet mums tai vis tiek linksma istorija :mrgreen: iki šiol prisimenam :-P
_________________ Šypsena - tai kreivė, kuri ištiesina viską
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rgs 19, 2006 12:41 pm |
|
|
Hahahahhhhhhahah  tai va matai kokie rimti polcininkai
O man su valdzia tik vienas siejasi "bilietu kontrole"  Kadangi as daznai po Krokuva, be bilietu vazineju, tai ir daug visko juokingo buna kaip mane pagauna  (dar ne karto negavau baudos!!!!  )
TAi va vaziuoju, as cia kuria diena drauges pasitikti i gelezinkelio stoti, ramu, zmoniu nera, na ir cia "Prosze przygotowac bileciki do kontroli" Na aisku ka pasake, nu tai as i ji lietuviskai sakau " neturiu, taip ir taip, tingiu pirkti" Jis ziuro tokiom didelem akim (zaviom), drauga saukia, ir i ji "moki kokia uzsienio kalba??" hahah, o tas "kazkada vokietijoj dirbau, bet nesatsimenu"  . Islaipino mane ir bando kazka paaiskint, pusiau vokiskai, pusiau angliskai, pusiau lenkiskai, o as zveeeengiu, vos laikausi, kad neprunkstelt  Istraukia tokia kortele, kur graziai angliskai parasyta tipo " tu vaziavai be bilieto, turi sumoket bauda 100 zl ir t.t" As ie jiems sakau " money?" jie "jo jo money big money," apsidziauge, kad angliskai supratau, o as, kad neturiu "money". Nuliudo jie biski, na gerai tipo vaziuok toliau, o kur vaziuoji ir t.t. Na tai parodizau jiems gestais tarukini "tu tu"  ilaipino mane i reikalinga tramvajus numeri (taip, lyg pati nezinociau) vaziuojam, jie toliau visus tikrina, mane ne  . NA ir lyg viskas turetu graziai baigtis sitoje vietoje, beet....
Daruge neatvaziavo, as NUSIPIRKAU BILIETA  :D ir stoviu sustojime  o sone manes tie patys kontrolieriai  hihi, nu tai prienu rodau jiems bilieta:) kad nusipirkau, jie dziaugiasi:) laukiam kartu tramvajo, vaziuojam, jie rodo, kad nepramusdinetau bilieto, nereikia, netikrins, sedi prie manes, kabina, lauzo liezuvius, pusiau vokiskai pusiau angliskai pusiau lenkiskai  malonu:) o as jau taip isiszvengus vidury, nu kad tuoj neislaikysiu  Na ir mano sustojimas, jau durys atsidare:) Ir as vienam kaip pliaukstelejau per nugara ir sakau graziai LENKISKAI  "na aciu vyrukai uz miela pokalbi ir kad jus toki geri kontrolieriai esat ir t.t" ir pabegau pro duris:) Ir cia kazkas baisaus pasirode vietoj ju linksmu veidu:) as sito niekados nepamirsiu:) Ejau ir zvengiau visa kelia
Haha uz poros savaiciu, as juos sutikau  gerai kad kepure ant akiu uztraukiau  na ir bilieta jau turejau
TAi va
As isvis negera 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Peperoni
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rgs 19, 2006 12:57 pm |
|
|
|
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nereali istorija ... vargšai kontrolieriai... :mrgreen: turėjo sprogt iš pykčio :mrgreen:
_________________ Visą laiką būnant su tais pačiais žmonėmis <...> jie ilgainiui tampa tarsi mūsų gyvenimo dalimi. O tapę mūsų gyvenimo dalimi, jie užsinori tą gyvenimą pakeisti. (P.Coelho)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Sicilija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Gru 15, 2006 2:48 pm |
|
|
|
niu papasakosiu ir aš, nežinau kap šiais laikais, bet mano epochoje baigus vidurunę reikėjo pereiti medicininę komisiją poliklinikoje, reikėjo eit į rengeną plaučių šviesti, ta švietėja pasitaikė pikta, žmonių daug, tai kaip konvėjaris ejom, gerai, kad dar pažiūrėdavo, kad koks vyras neužeitų ir pusnuogės moteriškės nepamaytų :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty vot peršvietė mano plaučius ir iš kart rėkia sekantis, greičiau, greičiau, tai kad būt greičiau aš greit šmurkšt į savo rūbelius, o liemenuką į džinsų kišenę įsigrūdau (labai ilgai krapštaus kol užsegu), tai gi einam su draugėm žviegiam ne savo balsu kaip čia tuos tyrimus darysim ir sysiosim į buteliukus kol išgirstu vyrišką balsą, o jauniklės išdykėlės ir pensininkus kibina, žiūriu, ogi mano liemenukas įsisegė vyriškiui į megztinį ir išsitempes per visą ilgį :-D :-D :-D tai tas pats dėdulė jį iššėmė ir man atidavė oi kaip gėda buvo :-/ :-/ :-/
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Gru 15, 2006 9:56 pm |
|
|
|
Juk tai tik liemenukas, va kaip mes isaukletos esam, lyg is 19 amziaus, savo laikais tai turbut as dar ir nualpus buciau... :-) :-)
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|