CRAFTLADIES the most craftly ladies

Dabar yra Ant Geg 22, 2012 10:11 pm

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 72 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir Gru 22, 2008 3:15 pm 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

Už spintos atradau 5 metus ieskotą GUCCI laikrodį.... atsimenu kai pamečiau, buvau dar maža ir mama sakė, kad nieko daugiau nebepirks...:( tada man buvo liūdna, o dabar linksm, nes aš jai sakiau , kad padėjau ant stalo :)

Atleiskit už raštą...
Išvirtau iš krašo :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Reklama
Craftlady ;)
Pradedanti Craftlady ;)
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen Sau 23, 2009 12:10 am 
Atsijungęs
Kandidatė į Craftlady
Kandidatė į Craftlady
Vartotojo avataras

Na man labiausiai patiko apie kontrolierius istorija :lol:
O man tai dabar juokinga prisiminti kaip pirma karta policija sustabde. Velai nakti su dukra gryzinejom namo, vaikas miegojo. Visame mieste dega sviesaforai geltonai, o vienas vienintelis - raudonai. Ir aisku as ji ramiai pravaziuoju, nes tiesiog jis uz zenklo nelabai ir matosi kaip tie geltonieji. Vaziuoju sau ramiai, o is paskos policijos masina. Bet as vaziuoju sau ramiai, nes zinau, kad greicio nevirsyjau. Na bet kai vaziavo koki 100 metru is paskos, sustojau:) Tada dar pasikviete i masina (o as ir vaika ir rankine savo masinoje palikau) ir pradejo aiskint, kad as cia raudona sviesafora pravaziavau, kad cia jo pamatyt neimanoma ir pan. ir laukia kysio. O as tiek pavargus buvau ir be patirties kysininkavimo, kad nedasuto ju " geri norai". Kai jau aiskiai pradejo sakyt "rasom tiek uz dirzus" pasakiau, kad gal nereikia, nes per tiek metu pirma kartu ir kad draugai tokie gali paliudyt kaip as cia graziai vazineju (o jie komisarai policijoj), tai susirauke, jauciu susinervijo, kad gera pusvalandi islaike ir paleido. Tik dukters buvo gaila, nes pabudo ir nesuprato kas vyksta - radau apsiasarojusia.

O su tuo vienu komisaru irgi buvo juokas. Vaziuojam is gimtadienio ir sustabdo vyro masina, o ji tamsintais langais, bet dar nebuvo aiski riba, kada galima baust, o kada ne.
Islipa maniskis ir jo draugas (komisaras) aiskintis ir sneka ilgai, o tas pazymejimo nerodo, tik stovi ir juokias. Summa summarum, maniskis teisus buvo, bet tas kur sustabde eilinis netrukus ejo i kazkokius kursus policijos kur deste tas musu draugas - tai is gedos vos po stalu nepalindo, nes tada labai jau ereliu vaidino;)

O nesenai dar karta sustabde mane. Vaziavau geru 20 km ir nepasiemiau dokumentu. Ir sustabde vel. Bet tik graziai primine, kad sviesas reik isijungt (dar nelabai tamsu buvo ir nepastebejau, kad be ju vaziuoju):)) O dokumentu neprase isvis:)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen Sau 23, 2009 1:03 am 
Atsijungęs
Pikta adminė
Pikta adminė
Vartotojo avataras

Mia įdomios istorijos :) tikrai su pareigūnais tai taip būna, kartais paleidžia gražiuoju, bet kartais... wrrrr

O man vakar vaistinėje mokėjimo kortelę perkirpo per puse, aš TAAAAAAAAIIIP išsižiojau, aišku apsižliumbiau, nes man nieko neišaiškino tik liepė eiti į banką. Banke labai ilgai vyko tardymas kodėl kas, skambino ten į visokias "centrales". Pasirodo paskambino kažkas iš Krokuvos, kad rado mano kortelę ir liepė ją užblokuot. Bet svarbiausia, kad aš gi jos nepamečiau. Ir paskambino tas kažkas 16:34, o 16:50 aš mokėjau vaistinėje. Vėl tardymas, tikrino ar pinigai iš sąskaitos nedingo, na nervu daug ten buvo. Paskui "centralė" leido mums išklausyti to blokuojančio skambučio turinį.
Pasirodo KAD:
Šios mano kortelės galiojimas baigiasi už 3 mėn, ir bankas išsiuntė man naują (ir nauja ir sena kortelė turi tą patį numerį), bet KADANGI aš 4 kartus 2008 m. keičiau savo gyvenamą vietą ir adresą, bankas suklydo ir išsiuntė ją adresu kur negyvenu jau nuo gegužės mėn. :)
Na ir ten kažkoks žmogutis, atsidarė pašto dėžutę, pamatė kad ten kortelė nepažįstamam žmogui ir pasielgė labai pilietiškai :) paskambino ir ją užblokavo, tuo pačiu užblokavo dar galiojančią kortelę kurią nešiojausi savo piniginei.

Vat tokia paini istorija, oj daug aš tokių turiu, kažkaip tokie nuotykiai prie manęs limpa :)

O žinokit galvojau, kad kortelės per puse kerpa tik filmuose :) o pasirodo, kad ne :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen Sau 23, 2009 12:30 pm 
Atsijungęs
Kandidatė į Craftlady
Kandidatė į Craftlady
Vartotojo avataras

As praeita savaite irgi nauja issiemiau. Prisikroviau parduotuvej pirkiniu, reik atsiskaityti - korteles ner. Na turejau grynu nedaug, tai pakankinau pardaveja - to nereik, ano irgi. Tik veliau prisiminiau, kad palikau pries kelias dienas bankomate :( Tai gerai, kad matyt po manes niekas nepriejo ir ja praryjo, o uz nauja kazkaip moketi nereikejo.
Vyro bendradarbei itrauke atgal pinigus, nes tuometu jai kazkas paskambino ir ji nespejo pasiimti. Tai nezinau ar atgavo.
Buna ne tau vienai:)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pir Gru 14, 2009 7:45 pm 
Atsijungęs
Įžymi Craftlady
Įžymi Craftlady
Vartotojo avataras

Linksmos visu jusu istorijos tikrai buvo smagu paskaitineti :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ket Gru 24, 2009 9:40 am 
Atsijungęs
Kandidatė į Craftlady
Kandidatė į Craftlady

O ta istorija apie kontrolierius tai žudanti :D
Siaubas, bet ir mokėt taip išsisukinėt :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Šeš Gru 26, 2009 8:32 pm 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

Na ir gudrios jūs :P :crazy: :D :lol:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sek Sau 17, 2010 7:25 pm 
Atsijungęs
Craftlady mokytoja
Craftlady mokytoja
Vartotojo avataras

As noriu jums papasakoti, kaip kalba mano anukeliai.
Davidukui siandien sukako 2 metukai, sventeme gimtadieni, mama jo sako, kad jis dabar jau didelis vyras, o jis atsake, kad ne, mazas sunutis, ir linki jam visko ko geriausio!!!!
O pries kelias dienas buvo pas kirpeją, as klausiu tai tau kirpo plaukucius, o jis, kad ne, kad teta siurbe su siurbliuku.
O vakar liepie jiems susitvarkyti kambari, susirinkti zaisliukus, mama su tete atsisedo pas anuke ant lovos ir sedi, anuke, Emiliuke - 3 m., klausia, ka jie veikia, mama sako kad laukia kol jie surinks zaisliukus, tada anukute klausia , ar ir jie gali palaukti...
Tiek daug norejau parasyti, bet kol parejau namo , isbyrejo viskas is galvos, kai atsiminsiu dar parasysiu... :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sek Sau 17, 2010 7:51 pm 
Atsijungęs
Pradedanti Craftlady
Pradedanti Craftlady
Vartotojo avataras

Na ir anukeliai :ROFL:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Šeš Vas 20, 2010 6:32 pm 
Atsijungęs
Craftlady mokytoja
Craftlady mokytoja
Vartotojo avataras

Pasijuokime!!!!!!!!!!!!!!! :D
Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sek Vas 21, 2010 6:00 pm 
Atsijungęs
Craftlady Moderatorė
Craftlady Moderatorė
Vartotojo avataras

Medale: 3
II vieta (1) III vieta (2)
lietuve, labai fainas lipdinukas :lol:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ket Vas 25, 2010 3:50 pm 
Atsijungęs
Lady svečias
Lady svečias
Vartotojo avataras

http://www.linksmiau.net/index.html labai fajnas puslapiukas :sokt: :heert: :lol:

Charles F. Kettering

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 72 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.