|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
linksmuole
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Gru 22, 2008 3:15 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Mia
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Sau 23, 2009 12:10 am |
|
Užsiregistravo: Ant Sau 20, 2009 11:33 pm Pranešimai: 40 Miestas: Palanga
|
Na man labiausiai patiko apie kontrolierius istorija
O man tai dabar juokinga prisiminti kaip pirma karta policija sustabde. Velai nakti su dukra gryzinejom namo, vaikas miegojo. Visame mieste dega sviesaforai geltonai, o vienas vienintelis - raudonai. Ir aisku as ji ramiai pravaziuoju, nes tiesiog jis uz zenklo nelabai ir matosi kaip tie geltonieji. Vaziuoju sau ramiai, o is paskos policijos masina. Bet as vaziuoju sau ramiai, nes zinau, kad greicio nevirsyjau. Na bet kai vaziavo koki 100 metru is paskos, sustojau:) Tada dar pasikviete i masina (o as ir vaika ir rankine savo masinoje palikau) ir pradejo aiskint, kad as cia raudona sviesafora pravaziavau, kad cia jo pamatyt neimanoma ir pan. ir laukia kysio. O as tiek pavargus buvau ir be patirties kysininkavimo, kad nedasuto ju " geri norai". Kai jau aiskiai pradejo sakyt "rasom tiek uz dirzus" pasakiau, kad gal nereikia, nes per tiek metu pirma kartu ir kad draugai tokie gali paliudyt kaip as cia graziai vazineju (o jie komisarai policijoj), tai susirauke, jauciu susinervijo, kad gera pusvalandi islaike ir paleido. Tik dukters buvo gaila, nes pabudo ir nesuprato kas vyksta - radau apsiasarojusia.
O su tuo vienu komisaru irgi buvo juokas. Vaziuojam is gimtadienio ir sustabdo vyro masina, o ji tamsintais langais, bet dar nebuvo aiski riba, kada galima baust, o kada ne.
Islipa maniskis ir jo draugas (komisaras) aiskintis ir sneka ilgai, o tas pazymejimo nerodo, tik stovi ir juokias. Summa summarum, maniskis teisus buvo, bet tas kur sustabde eilinis netrukus ejo i kazkokius kursus policijos kur deste tas musu draugas - tai is gedos vos po stalu nepalindo, nes tada labai jau ereliu vaidino;)
O nesenai dar karta sustabde mane. Vaziavau geru 20 km ir nepasiemiau dokumentu. Ir sustabde vel. Bet tik graziai primine, kad sviesas reik isijungt (dar nelabai tamsu buvo ir nepastebejau, kad be ju vaziuoju):)) O dokumentu neprase isvis:)
_________________ Mano kryžiukai
Kasaku kolekcija
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Sau 23, 2009 1:03 am |
|
|
Mia įdomios istorijos  tikrai su pareigūnais tai taip būna, kartais paleidžia gražiuoju, bet kartais... wrrrr
O man vakar vaistinėje mokėjimo kortelę perkirpo per puse, aš TAAAAAAAAIIIP išsižiojau, aišku apsižliumbiau, nes man nieko neišaiškino tik liepė eiti į banką. Banke labai ilgai vyko tardymas kodėl kas, skambino ten į visokias "centrales". Pasirodo paskambino kažkas iš Krokuvos, kad rado mano kortelę ir liepė ją užblokuot. Bet svarbiausia, kad aš gi jos nepamečiau. Ir paskambino tas kažkas 16:34, o 16:50 aš mokėjau vaistinėje. Vėl tardymas, tikrino ar pinigai iš sąskaitos nedingo, na nervu daug ten buvo. Paskui "centralė" leido mums išklausyti to blokuojančio skambučio turinį.
Pasirodo KAD:
Šios mano kortelės galiojimas baigiasi už 3 mėn, ir bankas išsiuntė man naują (ir nauja ir sena kortelė turi tą patį numerį), bet KADANGI aš 4 kartus 2008 m. keičiau savo gyvenamą vietą ir adresą, bankas suklydo ir išsiuntė ją adresu kur negyvenu jau nuo gegužės mėn.
Na ir ten kažkoks žmogutis, atsidarė pašto dėžutę, pamatė kad ten kortelė nepažįstamam žmogui ir pasielgė labai pilietiškai  paskambino ir ją užblokavo, tuo pačiu užblokavo dar galiojančią kortelę kurią nešiojausi savo piniginei.
Vat tokia paini istorija, oj daug aš tokių turiu, kažkaip tokie nuotykiai prie manęs limpa
O žinokit galvojau, kad kortelės per puse kerpa tik filmuose  o pasirodo, kad ne 
_________________ PRAŠOME LAIKYTIS FORUMO TAISYKLIŲ!!!
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Mia
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Sau 23, 2009 12:30 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Sau 20, 2009 11:33 pm Pranešimai: 40 Miestas: Palanga
|
As praeita savaite irgi nauja issiemiau. Prisikroviau parduotuvej pirkiniu, reik atsiskaityti - korteles ner. Na turejau grynu nedaug, tai pakankinau pardaveja - to nereik, ano irgi. Tik veliau prisiminiau, kad palikau pries kelias dienas bankomate  Tai gerai, kad matyt po manes niekas nepriejo ir ja praryjo, o uz nauja kazkaip moketi nereikejo.
Vyro bendradarbei itrauke atgal pinigus, nes tuometu jai kazkas paskambino ir ji nespejo pasiimti. Tai nezinau ar atgavo.
Buna ne tau vienai:)
_________________ Mano kryžiukai
Kasaku kolekcija
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Auguste
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Gru 14, 2009 7:45 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Rgp 26, 2008 6:17 pm Pranešimai: 407 Miestas: Kaunas
|
Linksmos visu jusu istorijos tikrai buvo smagu paskaitineti 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
scars
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Gru 24, 2009 9:40 am |
|
 |
| Kandidatė į Craftlady |
 |
|
O ta istorija apie kontrolierius tai žudanti
Siaubas, bet ir mokėt taip išsisukinėt 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
justukiukea
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Gru 26, 2009 8:32 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Sau 17, 2010 7:25 pm |
|
|
As noriu jums papasakoti, kaip kalba mano anukeliai.
Davidukui siandien sukako 2 metukai, sventeme gimtadieni, mama jo sako, kad jis dabar jau didelis vyras, o jis atsake, kad ne, mazas sunutis, ir linki jam visko ko geriausio!!!!
O pries kelias dienas buvo pas kirpeją, as klausiu tai tau kirpo plaukucius, o jis, kad ne, kad teta siurbe su siurbliuku.
O vakar liepie jiems susitvarkyti kambari, susirinkti zaisliukus, mama su tete atsisedo pas anuke ant lovos ir sedi, anuke, Emiliuke - 3 m., klausia, ka jie veikia, mama sako kad laukia kol jie surinks zaisliukus, tada anukute klausia , ar ir jie gali palaukti...
Tiek daug norejau parasyti, bet kol parejau namo , isbyrejo viskas is galvos, kai atsiminsiu dar parasysiu... 
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
agnexiuke
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Sau 17, 2010 7:51 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Vas 15, 2009 10:19 pm Pranešimai: 239 Miestas: Kaunas
|
Na ir anukeliai 
_________________ Kai viena diena Tu paklausi: Tu ar pasaulis As atsakysiu pasaulis o Tu apsisuksi ir nueisi nesuzinojas ,kad Tu tai Mano pasaulis <3**
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Vas 20, 2010 6:32 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Vas 21, 2010 6:00 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
ugniuxxx
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Vas 25, 2010 3:50 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Vas 21, 2010 3:23 pm Pranešimai: 14 Miestas: kaunas
|
_________________ Jei eisi tolyn, yra tikimybė, kad už kažko užkliūsi mažiausiai to tikėdamasis. Tačiau man neteko girdėti, kad kas nors užkliūtų sėdėdamas vienoje vietoje.
Charles F. Kettering
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|