|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
elenuke
|
Pranešimo tema: Įvairūs naudingi patarimai Parašytas: Šeš Bir 28, 2008 7:03 pm |
|
|
Kadangi mano naminėje aplinkoje atsirado daug įvairių karoliukų, ir kadangi jie dabar mėtosi visur, katės juos ridena į įvairius kampus, gal patartumėte kur geriausiai laikyti karoliukus darbo metu??? Ką jūs naudojate?
Aš kol kas sugalvojau panaudoti tuščią dėžę po saldainių, bet ji labai plonutė ir nestabili...

_________________ PRAŠOME LAIKYTIS FORUMO TAISYKLIŲ!!!
Paskutinį kartą redagavo elenuke Ant Vas 23, 2010 10:45 am. Iš viso redaguota 2 kartus.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
brashke
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Bir 28, 2008 8:53 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Rgs 03, 2006 7:04 pm Pranešimai: 1934 Miestas: Vilnius
|
Patogiausia karoliukus yra laikyti tokiose dėžutėse su skyreliais (smulkmenų dėžutė), jas galima rasti parduotuvėse kaip "senukai", prie įrankių skyriuose.
Atrodo panašiai taip (čia iš "senukų" )
O jei norisi ko nors natūralesnio, tai galima paimti medines dežutes su skyreliai, kurios būna skirtos arbatoms, smulkmenoms. O jei dar tokią išsidekoravus
Na, o pas mane pačią netvarka  , viską laikau dvejose metalinėse dėžutėse nuo saldainių, tiesiog dėžutės baisiai gražios ir kupinos malonių prisiminimų 
_________________ http://d.galerija.googlepages.com/home
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Bir 28, 2008 10:09 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
Aš tai detales metalines ir stambesnius karoliukus laikau "žvejų" dėžutėje, panašioj kaip Brashkes pirmame paveikslėly. o biserius ir visokius modelino karoliukus, veltinio, tokioj dėžėj su stalčiais (iš elektronikos reikmenų parduotuvės, tėtis ją rado_ vėliau nufotkinsiu parodysiu.O kai veriua tai laikau keliose dėžutėse, mažoj kartoninėje dėžutėje nuo saldainių, ir tokioj plastikinėje, permatomoje irgi nuo saldainių ir dar tokiam metalinėje kiškio formos dėžutėje (taip pat nuo saldainių  ), kartais dar į kokį dangtelį nuo dėžutės susiberiu karoliukus, bet jie vis tiek rieda..nukrenta....nelabai pas mane tvarkingai...
_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
griD
|
Pranešimo tema: .., Parašytas: Sek Bir 29, 2008 10:43 am |
|
|
Pas mane biseris sudetas (kur jau sudetas,greiciau suspaustas ir beveik sugrustas) i tokias didokas dezutes nuo kremo ar plauku balzamo (nepamenu tiksliai kas ten buvo).Siaip jie ten sudeti i maiselius..kitus karoliukus laikau tokioj kartonineje margoje dezutej (kazkada maximoj pirkau  ) ..o zinoma patogiausia det i dezutes su skyreliais, bet man kazkaip uztenka ir to ka turiu tad labai neieskau vietos kur susidet tuos karoliukus,, (nekalbant apie atlasines juosteles ir pan., kurios vis dar guli paprastame maiselyje, spinteleje, nes vis zadu kokia medine ar kur buna pintos dezutes nusipirkt).. 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
letena95
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Bir 30, 2008 8:29 am |
|
 |
| Pradedanti Craftlady |
 |
|
|
as laikau dezej nuo saldainiu maiseliuose kai veriu sisiupilu i dezutes danktuka nuo rafaelo sokoladiniu labai geros dezutes
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
delfina
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Bir 30, 2008 5:30 pm |
|
|
Kai veriu tai karoliukai dubenelyje arba pasidedu medziagos gabaliuka  . Geriausiai tai tinka man dubenelis.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
wife
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Lie 02, 2008 8:31 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
Užsiregistravo: Tre Lie 02, 2008 7:29 pm Pranešimai: 1 Miestas: airija
|
as karoliukus laikau,tusciuose sampunu buteliukuose(mazuose buteliukuose) 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
letena95
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Lie 03, 2008 8:32 am |
|
 |
| Pradedanti Craftlady |
 |
|
|
vakar nusipirkau 2 dideliais dezutes smulkmenoms po 10 litu senukuose prie irankiu
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Miglita
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Lie 12, 2008 10:59 am |
|
Užsiregistravo: Ant Gru 11, 2007 11:11 am Pranešimai: 31 Miestas: Kaunas
|
tokių plastmasinių dėžučių su skyreliais būna ir parduotuvėlėse kur viskas už vieną eurą. Ten jos ir kainuoja tik 3,5Lt, o pvz. JYSK'E mačiau, tai gal 10 Lt kainavo. Taigi, paieškojus, galima labai pigiai išsiversti 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
letena95
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Lie 21, 2008 7:58 am |
|
 |
| Pradedanti Craftlady |
 |
|
as mokejau po 3  litus nes tevas dave nuolaidu kortele
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
ggf
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Rgp 06, 2008 10:01 pm |
|
 |
| Kandidatė į Craftlady |
 |
|
Karoliukus man geriausia laikyti "Senukuose" pirktose dėžutėse, ar ne 5 turiu pilnas ir vis tiek dar mažai  Bet gal kas galėtų pasidalinti patirtim, kaip patogu laikyti, tarkim, troselius, vielas, reples, žnyples...
Aš turiu tam reikalui "Senukuose" pirktą dėžutę, kaip vyrai analogiškus rakandus deda, pačią mažiausią... Bet, viena, jau jinai man per maža, antra, kol viskas supakuota, tol patogu, o kai lieka koks vielgalys, tai belieka mest į dugną... O paskui susimaišo, kur sidabrinė viela, kur nesidabrinė, troselio galas persilenkia. Netvarka
Penalą kokį įsigyt, ar ką? Ar gal po žvejų parduotuves pereit? 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Miglita
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Rgp 13, 2008 9:45 am |
|
Užsiregistravo: Ant Gru 11, 2007 11:11 am Pranešimai: 31 Miestas: Kaunas
|
su vielutėm ir man sunku... dažniausiai sudedu jas į tuos didesnius sandarius maišelius, ir kažkaip lyg normaliai, gerai joms ten 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
juste
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgp 17, 2008 2:58 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Bal 28, 2008 2:14 pm Pranešimai: 166 Miestas: Utena
|
cia ne tik karoliukams,bet ir siaip rankdarbiu reikmenims susideti  galima pasigaminti tokia paciai is medziagos,kartono,vielos

_________________ juste
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Luvita
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Rgp 25, 2008 3:31 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Rgp 25, 2008 10:07 am Pranešimai: 13 Miestas: Kaunas
|
Na as karoliukus ir akmenukus taip pat laikau zvejams skirtose dezutese, geros tos deziukes, ale pas zvejus - brangios. O va karta RIMI skyriuje prie meskeriu atradau tokias deziukes, jos nedideles, bet labai patogu jose laikyti smulkius akmenukus, ivairius intarpukus, kabliukus - auskarams. Sitos dezutes tuom geros, kad jos turi 20 mazu skyriuku, nes apvertus dezute lygiai tokie patys 10 skyriuku yra ir kitoje dezutes puseje

|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Citrina c(:
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Rgs 06, 2008 9:49 am |
|
Užsiregistravo: Pen Vas 08, 2008 5:36 pm Pranešimai: 148 Miestas: Northampton
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|