Užsiregistravo: Ant Sau 30, 2007 5:28 pm Pranešimai: 41 Miestas: Taurage
Ar bandėt kuri paprasčiausius E vitaminus kapsulytėse??? Paimu kapsulę, praduriu su adata ir įtrinus nagus Man labai patinka, pigiai išeina ir tikrai veiksminga
laumar sutinku su tavim tikrai geras rezultatas su tom kapsulytem as ir naudoju jas ir dar tepu nail teka tai tu dvieju priemoniu derinys mano nagams super auga kaip ant mieliu
Kur perkate tas kapsulytes? Aš naudoju iš "Avon "nail experts labai geras su aukso dulkėmis,labai sustiprina mano nagus.O šiaip iš savo aprtirties žinau ,kad svarbu laiku ir gerai nagus nusidildinti
Sveika, Rusnee Esu girdėjusi, kad tie balti taškeliai ant nagų vadinami nagų žydėjimu, nagai gali žydėti dėl vitaminų trūkumo arba pažeidus nagų struktūra, kai po nago plokštele patenka oro. Tiesiog reikia palaukti, kol tie taškeliai nuaugs.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume