|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
|
kilina
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Ant Kov 09, 2010 7:27 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Lap 08, 2009 7:55 pm Pranešimai: 866 Miestas: kaunas
|
_________________ Grožis yra Dievo šypsena,įkūnyta gamtos ir žmogaus kūriniuose
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Ant Kov 09, 2010 7:39 pm |
|
|
Grazus butelaiciai,  as irgi savo decu kelia pradejau nuo buteliu, ir dabar megstu juos dekoruoti. Laukiam nauju, pavasarisku darbeliu, jejgu turi kartais kokiu sunkumu darbuojantis, klausk padesim!!!!!!!!!
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
orine
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Ant Kov 09, 2010 7:59 pm |
|
|
Paskutinį kartą redagavo orine Sek Bal 11, 2010 10:44 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
urupeja2
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Ant Kov 09, 2010 11:26 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Lap 15, 2009 10:33 pm Pranešimai: 426 Miestas: Klaipeda
|
sveikute buteliukai dailus , dezute rozine kiek ryskokos spalvos, bet cia su laiku susitvarkysi , pradzioji daznai norisi ryskiu spalvu, idomiai pasirode , kad servetelines virsus gelsvai dazytas, o sonai kita spalva , siaip arbatine graziai ziurisi, tik reiktu foto ryskesniu ir keliomis pozicijomis pateiktu , kadangi butu lengviau ka patart, sekmes 
_________________ MANO DARBELIAI
http://public.fotki.com/urupeja2/
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
giedrianka
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Tre Kov 10, 2010 2:12 am |
|
Užsiregistravo: Sek Geg 20, 2007 12:03 am Pranešimai: 1657 Miestas: Klaipėda/Kaunas Medale: 2
|
orine, sveika prisijungus prie dekupažo megėjų  Baisiai daug neduosiu pastabų, bet dėl arbatinės noriu pasakyt, kad ji atrodo murziukė tokia, kitą kart tarpelius trink kuo artimesnius fono spalvai, nes dabar taip atrodo, kad suskilimuose susikaupė nešvarumai... ir rožinė dežutė, matyvą klijavai ant rožinio pagrindo, viena iš daugiausiai pasikartojančių klaidų, kitą kart kai darysi kažką ryškaus, tai pirmiau nusidažyk šviesiai, bent tą vietą kur klijuosi motyvą, o užklijavus kruopščiai apdažyk taip kaip nori, tada ir motyvas išryškės ir galėsi uždažyti kas tau nepatinka  O butelaičiai man patiko  Šaunuolę, kurk ir toliau 
_________________ Atsiprasau uz zinutes be lietuvisku raidziu, techniniai nesklandumai...  Let the beauty of what you love be what you do. (Paulo Coelho)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Tre Kov 10, 2010 9:12 am |
|
|
Orine, pirmas darbelis kaip ir visoms, taip kaip pirmas blynas... bet kiti darbeliai man labai patiko, gal tai skonio dalykas, bet man patinka tokie murziukai, igauna daiktas naturalaus senumo, idomus voniosrinkinelis ir paskutine dezute gerai atlikta,  na dar turi truputi susitarti su spalvom... bet pradzia laaaabaaai gera, laukiam daugiau darbeliu.
_________________ MANO DIENORAŠTIS
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
orine
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Tre Kov 10, 2010 9:20 am |
|
|
Paskutinį kartą redagavo orine Sek Bal 11, 2010 10:46 am. Iš viso redaguota 2 kartus.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Bk
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Tre Kov 10, 2010 11:24 am |
|
 |
| Tikra Craftlady |
 |
Užsiregistravo: Šeš Vas 06, 2010 10:49 pm Pranešimai: 266 Medale: 1
|
NA, PAGALIAU ATIDAREI SAVO NAMUS  ! Oj kaip man patinka tavo buteliai  ! Vonios rinkinukas fantastiskas  Arbatinė su serveteline labai dailūs, o jau paskutiniai "Meškiukai" kokie fajnuoliai!:Bravo: Lauksim toliau 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kilina
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Tre Kov 10, 2010 11:28 am |
|
Užsiregistravo: Sek Lap 08, 2009 7:55 pm Pranešimai: 866 Miestas: kaunas
|
orine ir pasimokysi ir naujas klaidas darysi  ,bet darbeliai labai mieli.Saunuole!!!!!!!!!!! 
_________________ Grožis yra Dievo šypsena,įkūnyta gamtos ir žmogaus kūriniuose
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
urupeja2
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Tre Kov 10, 2010 12:14 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Lap 15, 2009 10:33 pm Pranešimai: 426 Miestas: Klaipeda
|
buteliai tikrai saunus, o paskutinieji darbeliai taip pat matosi, kad nebe pirmieji, saunuole, sekmes 
_________________ MANO DARBELIAI
http://public.fotki.com/urupeja2/
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
orine
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Tre Kov 10, 2010 12:29 pm |
|
|
aciu visoms smagu kaip gauni padrasinimo toliau darbuotis 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
wuka
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Tre Kov 10, 2010 12:53 pm |
|
 |
| Kandidatė į Craftlady |
 |
Užsiregistravo: Tre Lap 25, 2009 11:46 am Pranešimai: 41 Miestas: Kaunas
|
Orine, man labai patiko vonios rinkinukas ir arbatos dezute su serveteline 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
giedrianka
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Tre Kov 10, 2010 4:57 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Geg 20, 2007 12:03 am Pranešimai: 1657 Miestas: Klaipėda/Kaunas Medale: 2
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Daluze
|
Pranešimo tema: Re: ** Orinės darbeliai ** Parašytas: Tre Kov 10, 2010 5:43 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Bir 03, 2008 5:40 pm Pranešimai: 1086 Miestas: Vilnius
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|